yalnizlik mevsimi 

kapat
  1. yalnizlik mevsimi

gelme ardımdan bırak beni
    hayallerimi yıktın
    kimsesizdim ben bu hayatta
    herşeyimdin benim

gözlerinin derin bakısında
    hani hep ben vardım
    hani bu alem bu dünya yok olsa da
    ben hep sevgilindim

dönmem ben sana
    bu yürek 4 duvar arasında
    yalnızlıgım yeter bana
    beni sen aldattın
    beni sen aldattın

bak işte geldi sonbahar
    yalnızlık mevsimi
    kimsesiz parklar dostum oldu
    puslu hava sevgilim

sensizliğin soğuk rüzgarı
    öpüyor yanaklarımı
    kaybolsa da bütün gençlğim
    bir daha dönmem sana

yeni dinlediğim bi şarkı gerçekten çok hoş olmuş.. söyleyen arkadas (ki adı nazan diye geçio) baya duygulu söylemiş herkesin dinlemesi gerek.. yalnızlık ve terkedilmişlik çok güzel yorumlanmış...

http://rapidshare.de/file...alnizlik_mevsimi.mp3.html
    #171911 (orta_kahve, 15.04.2006 21:20 ~ 18.04.2006 20:43)
  2. 1998 çıkışlı kargonun cağ ötesi albümü. kesinlikle zamanının albümü değildir. tamamen bir konsept albümüdür. ana tema yalnızlıktır. şehir insanın yaşadıgı ruhsal gel gitlere dem vurulur. azizlerin yalnızlığıyla açılır, azizlerin yalnızlıgına geri dönüş ile kapanır. kalamış parkı,boğaziçi,kaderin dizaynı,arabic fahişe gibi şahane şarkıları bünyesinde bulundurur. kapağıda bir o kadar yalnızlık tamalıdır. yalnızız çünkü razıyızdır bu albüme göre.
    #882058 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 19.11.2006 20:22)
  3. sonbahar mevsimi olsa gerek
    #882122 (wake me up, 19.11.2006 20:36)
  4. sözleri ve müziği ozan kotra & ata akdag'a ait çok sevdiğim bir flort parçası.

Soldu bütün çiçekler
    Ku$lar göç etti
    Sen gittin gideli
    Yalnızlık mevsimi

Yıldızlar yok artık
    Güne$ çoktan battı
    Sen gittin gideli
    Yalnızlık mevsimi

Ağlıyorum (senin için)
    Ağlıyorum (sana doğru)
    Sevgilim (bile bile)
    Ağlıyorum ne zaman geleceksin
    Sevgilim ağlıyorum

Gözümde kanlı ya$lar
    Kalbimde a$k acısı
    Yine geldi
    Yalnızlık mevsimi
    #939902 (ceviz agaci, 02.12.2006 18:02)
  5. flort- http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #2699342 (anlamli tahsin, 15.12.2007 13:13)
  6. 10 yıl sonra bile dinlediğimde* lezzetli, kargo'yu deli gibi özlediğimi farkettiren albüm. içindeki şarkılar:

azizlerin yalnizligi
    tanriya dua et
    kalamis parki
    gecmek suresi
    yalnizlar cagi
    soyle
    pastel zarlar
    marilyn monroe
    kaderin dizayni
    ruhlarda hic bir sizi yok
    bukalemun
    arabic fahise
    bogazici
    surgun
    azizlerin yalnizligina geri donus

diğer bir eş değeri için:

(bkz: yarına ne kaldı)
    #3485181 (crysania, 02.06.2008 23:07)
  7. flört adlı sevimli grubun bir zamanlar çıkış yapmaya kastıkları ama yapamadıkları, kıymeti bilinmemiş şarkı.
    #3485209 (uretim cini, 02.06.2008 23:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizlik mevsimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizlik mevsimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizlik mevsimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizlik mevsimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kargo » kalamis parki » objebi » dunyada en guzel bas kurt basidir » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » tematik entry » grand ekinoks » the moon and the yew tree » need for speed undercover » nikola tesla » sinem kobal » pkkya siir » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » mersin forum alisveris merkezi » jil sander » zulfuyara dokunmak » adriana lima » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sikune ciden sikulur » wta » gecen haftanin en kotu entryleri » karizmaniz var mi varsa kac santim » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi