yalnizligin koydugu anlar 

kapat
  1. yalnızlığın can acıttığı anlardır. yağmurlu bir akşam ,yemek vakti, elinizde gazete yemek yiyecek haliniz olmadığı sırada anlarsınız yalnızlığınızı ve akşam haberlerinde mehmet ali birand seyrederken, inceden içinize dokunur bu durum. mehmet ali birand 'la tek başınıza kafa bulurken, içinizdeki yalnızlığı unutmaya çalışırsınız.
    #3230096 (joker da, 04.04.2008 20:04 ~ 20:43)
  2. ramazan ayında iftar vakitlerinin kötü olduğu söylenir ancak ben en çok hapşırıldığı zaman yalnızlığın koyduğunu düşünüyorum. hep alışmışsınızdır hemen yanınızdan veya bir başka odadan gelecek "çok yaşa" şeklindeki ünleme. o alışkanlıkla beklersiniz ama nafile. yalnızlığın en sert tokadını attığı anlardan biridir bence.
    #3230105 (grand ekinoks, 04.04.2008 20:06)
  3. kimsenin gelmeyecegini bilerek gozunun kapıda kulagının telefonda oldugu sorularına cevap verecek sorunlarını dinleyecek kimsenin olmadıgını anladıgın andır bundan sonrası ise her an diye cevaplanasıdır.
    #3230135 (baLim, 04.04.2008 20:15)
  4. bir koku gelir burna bazen, ardından 3-5 mutlu anı. sonra keder. kısa süreli beraberliğin uzun süreli yalnızlığı ve onun hissiz tadı..can yakan, koyan, dağlayan, yaralayan...
    bir şarkı çaldığında ve ya üzgün olduğun bir anda bir omza yaslanamama durumu...100 kontörü bir gecede bitirememenin sıkıntısı, "seni seviyorum"un hasret kaldığı yer...
    zaman, mekan ve kişi kavramı...soyut değerler üzerine çizili bir ömürde ne derece bilinmeyen bir oyundur ki bu...herkesin ömründe en az bir kez yaşayacağı hissiz hislilik durumu.
    #3245562 (gelberiyargelberi, 08.04.2008 15:23)
  5. insanın sevgiye, yakınlığa en çok ihtiyacı olduğu anlardır. gece çöktüğünde, önce boğazınızda düğümlenir yalnızlık, sonra göz yaşı olup akar... aktıkça kopsun gitsin istersininz içinizden, ama gitmez, kalır orada sabaha kadar. şanslıysanız, sabah güneşin ilk ışığıyla kurtulursunuz ondan, şanslı değilseniz, bir gününüz daha hüzünlü geçecektir...
    #3245688 (g m z, 08.04.2008 16:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizligin koydugu anlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizligin koydugu anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizligin koydugu anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizligin koydugu anlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sadece yildiz bakiniz okumak » askim once sen kapat » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » gnc » 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » yaran uyarilar » 26 agustos 1922 » facebook taki fantastik gruplar » adrian paul » yikilsin camiler acilsin akm ler » kardese yapilan iskenceler » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » maharani » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » deivid in umit karan a erk uygulamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » puslu kitalar atlasi » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » uyandik biz geliyoruz » arude50 » southern sunrise » sinemadan cikmis insan » legrad » ayni gece hem saw hem de hanibal izlemek » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » kabiz olanlara tavsiyeler » iktisat tarihi » kilcal boru » dunyanin en ezik sarkisi » hizli giden atin boku seyrek duser » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » ahmet turk un annesinin adinin turkiye olmasi » april 18 » kertemeyen kele » tulum hayri » okan karacan