yalnizligin kapilari 

kapat
  1. ilk şiirimi gözlerin için yazdım
    Bir Haliç vapurunun buğulu camlarına
    Çocuklar gibi sevdim seni, bekledim
    Kimi gün adını bir çivi gibi çaktım ıslığıma
    Kimi gün küçücük ellerimle yalnızlığın kapılarını taşladım
    Senin yüzünden yedim ilk yumruğu
    Şaraba, sigaraya senin yüzünden başladım.

Sen bir yapraktın benim ağacımda, kopardılar
    Mavi kazaklı çocuk daha güzel ıslıklar çaldı sana
    Büyük caddelerde büyük hayaller kurdunuz
    Sonra bir tren çok uzaklara götürdü sizi
    Beni yüreğimden vurdunuz.

Şimdi ben caddelerde, sokaklarda, köprülerde
    Serseri bir rüzgar gibi yalnız ve umutsuz
    Sensizliğin resmini çiziyorum kaldırımlara
    Durup durup bulutlanıyor gözlerim
    Sabırsız damlalar titiriyor kirpik uçlarımda
    Gidip bir meyhaneye yıkıyorum kendimi
    Birkaç bardak kırıyorum avuçlarımda

Bu korkunç yalnızlığı sen yıktın omuzlarıma
    Sen kopardın beni insanlardan
    Şimdi dalıp dalıp gidiyorsa gözlerim uzaklara
    Bakışlarımda nöbet nöbet karanlıklar duruyorsa
    Ve içimde dayanılmaz bir sızı
    Mutluluğun en büyüğünü duyabilirsin artık
    Düşürdün kaldırımlara göklerdeki yıldızı

*
    #1064755 (mulayim, 27.12.2006 13:55)
  2. kirac'ın deli dus albümünde ki bence ve bence en güzel şarkısı. duyduğum en iyi çığlığa sahip türkçe şarkı. derindir.

bir ağaç devrildi aniden
    bir nehrin suları bulandı
    bir kuş son nefesini verirken
    ve gördüm son yaprağı düşerken

o zaman açılsın kapıları yalnızlığın
    yalnızlığın kapıları açılsın

bir cigara sar uzunundan
    uçup gidelim buralardan
    dök ne varsa savur ortalığa
    bir rüya çalalim zamandan
    açılsın kapıları açılsın yalnızlığın

bütün bir dünya uyurken
    bizim dünyamız uyansın
    çal şarkını unut adımı
    farzet şimdi sen bir rüzgarsın

yıkılsın şu karanlık
    bizim yolumuz açılsın
    sar benı sar üşüyorum
    senle sevişmek istiyorum

bu gece acının karnı aç kalsın
    #3863509 (inkpinkzink, 24.08.2008 15:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizligin kapilari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizligin kapilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizligin kapilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizligin kapilari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yare soyleme » dark fortress » feather » olum » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » hayattaki en guzel anlar » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » afrika » football manager » aldim borcluyum verdim alacakliyim » babasi olen cocuk » sozlukculerin blog adresleri » jeodezi » corabinin yipranmasindan zevk alanlar » yapilmis en buyuk aptallik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » resolve » ataturk un tuttugu takim » yazdigi her seye arti verilen yazar » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » stillborn » idf » olmasaydi o adam anan olurdu madam » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » ezan » ust kimlik » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » bodhidarma » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » cem mumcu » basbakanin geometri bilmemesi » ales » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » kabiz olanlara tavsiyeler