yalnizligin kafaya dank etmesi 

kapat
  1. 2 haftadır cep telefonunuza gelen tek mesajın "değerli abonemiz;..............." olması durumunda ortaya çıkacak durum...

acıdır... kendinizi acınası hissedersiniz...
    #20626 (ferrole, 17.01.2006 14:52)
  2. okununca istemsiz olarak derin bir iç çekmeye neden olan başlık
    #20645 (delikanlımühendis, 17.01.2006 15:01)
  3. saatlerdir sozlukte oldugunun kafaya dank etmesiyle eszamanlidir.
    #44740 (zzg, 29.01.2006 22:40)
  4. (bkz: yalnızlığın anlaşıldığı anlar)
    #70265 (ferrole, 16.02.2006 11:37)
  5. butun gununu bilgisayarın basında gecirip bundan hiç kimsenin rahatsız olmaması, telefon kullanmakla kullanmamanın bir sey degistirmemesi, ve içilen sigara iki pakete cıktıgında "napıyosun, yeter cok ictin" diyecek kimsenin olmadıgında gerceklesen durum, ayrıca insanı kendini sorgulamaya tesvik eder, ama bir cıkıs noktası bulunamaz
    #390799 (dopdop, 02.07.2006 02:11)
  6. evde başına bişey gelse, filmlerdeki gibi son dakka yetişecek birilerinin bulunmadığını bildiğinden, banyoda dikkatli adım atmak; ocağı, tüpü, ütüyü paranoyaklık derecesinde dönüp dönüp kontrol etmek; balıkların da ölüp terketmesin diye dua etmek; "nasıl olsa kimse gelmez" diye herşeyin küçük boyunu almaya alışmak gibi eylemlerin insan hayatını çıkmaza soktuğu andır... öyle zamanlarda "bir dönemdir, gelir-geçer" umudu taşımak, olası bir faciayı önlemek açısından yararlı olmaktadır... Yaşlı bir amcanın yaptığı gibi, çöp kutusunun yanına bitişip oturarak, çöpçüler kendisini de alsınlar diye beklemesi, ölümden sonra gelinebilecek son noktadır.
    #709629 (cococabana, 08.10.2006 12:00)
  7. "ben aslında yalnız kalmayı seviyorum, hatta böyle daha mutluyum." cümlesini kurdurtacak durumdur.
    #709662 (ozcartman, 08.10.2006 12:09)
  8. 2 sap olarak gitiğiniz konserde sewdicekleri gorunce ahğğ deddirten durum
    #710301 (josse, 08.10.2006 15:13)

© 2008 - uludağ sözlük

yalnizligin kafaya dank etmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizligin kafaya dank etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizligin kafaya dank etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » erotomanik sanrilar » gerontofili » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » sana dair » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » bluetooth » popstar alaturka » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » ask » uye lol » ergenlik cagindaki erkek » ofidofobi » balos kalesi » agoni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinlari mutlu etmenin yollari » sappho » erzincanspor » sampiyonlugunu ilan etmek » recep tayyip erdogan in msn iletisi » facebook u olan uuserlar » ataturk un emanetini devirmek istemek » crazy » avanak kuzenler » tatar kizlari » veysel bozkurt » bak su yumurcaga » bedava sirke » abberline » no country for old men