yalnizligin evi 

kapat
  1. Gerçek adresim sanki
    Bir yalnızlığın evi
    Gömülmeden o sulara götür
    Yeni bir ilkyaza beni

Kapısı numaralı odalarda
    Kimliği kayıtlara geçmiş
    Gözaltında bir sanık gibi
    Ne çok geceler geçirdim
    Bilsen uykusuz sensiz

Soğuk birer sığınakta üşürdüm
    Ellerinin değmediği o evler
    Giderdim kaçarcasına erkenden
    Sarılıp beni öpemeden
    Kanayan yeni yalnızlıklara...

(bkz: Bedrettin AYKIN)
    #1935737 (fatal, 14.07.2007 23:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizligin evi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizligin evi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizligin evi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizligin evi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fm 2008 deki yetenekler » brasilia » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » kazak » google earth tan kabe yi bulup yedi defa donmek » politeknik » hizli kosan atin boku seyrek duser » motorola f3 » post office » igrenc espriler » atilla ozdur » sozlukle ilgili istekler » ataturk sayesinde prim yapmak » kontorlu hat kullanan yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » somalili korsanlar » gogus buyutme hapi » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » saf aklin elestirisi » irak a gidenin pasaportuna kurdistan yazilmasi » seyh edebali » actua soccer » barbun » tanri nin sozunde durmamasi » tu kaka bana » yalnizligin ozel tarihi » ayriligi beklemek » hesap ver » seoul » bir fahisenin cocugu olmak » sayfa goruntulenemiyor » the international » banka » sihhat