yalnizligimi paylastiginiz icin tesekkurler 

kapat
  1. duygu yüklü bir cümle, insanı derin hüzünlere götürüyor.
    hatta derin hüzünlere götürmüşken, bir de gözyaşlarıyla geri getiriyor.

söylerken de, dinlerken de, iç gıcıklayıcı.
    #3784734 (uye lol, 07.08.2008 19:21)
  2. yalnizlik paylasilmaz
    paylasilsa yalnizlik olmaz
    #3784778 (happylover, 07.08.2008 19:29)
  3. paylaşılamayan bir şey için edilen teşekkür.
    #3784799 (cake on the dabak, 07.08.2008 19:33)
  4. (bkz: yalnızlığı paylaşmak)
    #3784806 (mevta, 07.08.2008 19:36)
  5. (bkz: iki kişinin paylaştığı yanlızlık değildir)
    #3784871 (zeire, 07.08.2008 19:53)
  6. küçük Emrah ifadesidir. kendisini yalnız olarak gören birinin, etrafında onu dinleyenlere siz olmasanız ne yapardım, iyi ki varsınız, ehühü ahhahu gibi ağlama tripleriyle destekelenebilecek söylemidir.
    #3786034 (aklima gelmiyor, 08.08.2008 00:03 ~ 13.08.2008 00:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizligimi paylastiginiz icin tesekkurler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizligimi paylastiginiz icin tesekkurler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizligimi paylastiginiz icin tesekkurler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizligimi paylastiginiz icin tesekkurler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» system shock » nedensiz ic sikintisi » alternatif vodafone reklam replikleri » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » converse giyen turbanli kiz » heroes » mitch mitchell » agiotage » tosun pasa » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » karate ni sente nashi » mahler senfoni no 3 » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » pasamiz cok sakacidir da » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ferrarisini satan bilge » atsizcilar » turk opucugu » sferometre » tematik mode » car of the year » kovga » darbe pesinde kosan bir nesil 68 kusagi » lucarelli99 » kafam girsin » vucut gelistirme » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » saadet partisi » zap suyu siiri » uzak » ahmet arslan » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » somalili korsanlar » zehirli mantarlar » ketel one