yalnizligimi anlatiyorum 

kapat
  1. Koğuşta inceden bir lizol kokusu
    Dışarda tam tamına On Sekiz Şubat
    Ne üstümdeki örtüler ısıtıyor beni
    Ne altımdaki yatak
    Ellerini arıyorum sıcak ellerini

Kuruyan dilim tutuşan alnım
    Garipliğim nöbet nöbet gecemde
    Susuzum, ilaçsızım, sensizim
    Sıcak dudaklarını arıyorum

Camlarda karayel acımasız
    Nereye baksam can çekişmesi
    Gece... Yol boyu memleket memleket
    Işıtsın iyimserliğin içimi
    Dağılsın ölüm korkum bir görün
    Aydın bakışlarını arıyorum

rifat ilgaz
    #1399028 (mulayim, 11.03.2007 12:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizligimi anlatiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizligimi anlatiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizligimi anlatiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizligimi anlatiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hizli giden atin boku seyrek duser » klavyenin gucu » birinci viteste giderken motor sesi cikarmak » bir fahisenin cocugu olmak » demir hotic » bohemian rhapsody » saat basina kadar istiraat et » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » israel defence forces » taraf » the noose » isis » yurtkur uyuma yurt kur » piknometre » beni aglatma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » masturbasyon » yikilsin camiler acilsin akm ler » sinemadan cikmis insan » husnu bile gelse senlendiremez » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » yeterince renkli degil » baktiroglu konagi » sol frame ye kurt lu baslik acmak » pogo » magdala » emre aydin » tulum hayri » cemil abi » king » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » sevismek » on yuz » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » aforizma » ekol