yalnizligim benim sidikli kontesim 

kapat
  1. SEVGi DUVARI

Sen miydin o, yalnızlığım mıydı yoksa
    Kör karanlıkta açardık paslı gözlerimizi
    Dilimizde akşamdan kalma bir küfür
    Salonlar piyasalar sanat-sevicileri
    Derdim günüm insan arasına çıkarmaktı seni
    Yakanda bir amonyak çiçeği
    Yalnızlığım benim sidikli kontesim
    Ne kadar rezil olursak o kadar iyi

Kumkapı meyhanelerine dadandık
    Önümüzde Altınbaş, Altın Zincir, fasulye pilakisi
    Ardımızda görevliler, ekipler, Hızır Paşalar
    Sabahlan açıklarda bulurlardı leşimi
    Öyle sıcaktı ki çöpçülerin elleri
    Çöpçülerin elleriyle okşardım seni
    Yalnızlığım benim süpürge saçlım
    Ne kadar kötü kokarsak o kadar iyi

Baktım gökte bir kırmızı bir uçak
    Bol çelik bol yıldız bol insan
    Bir gece Sevgi Duvarını aştık
    Düştüğüm yer öyle açık öyle seçik ki
    Başucumda bi sen varsın bi de evren
    Saymıyorum ölüp ölüp dirilttiklerimi
    Yalnızlığım benim çoğul türkülerim
    Ne kadar yalansız yaşarsak o kadar iyi

Can Yücel'in bir şiiri.
    #759370 (Sex Pistols, 21.10.2006 01:33 ~ 01:34)
  2. (bkz: vurur aşkın tokadı yalanlarından seni) ne kadar rezil olursak o kadar iyi...
    #1584551 (zargana, 29.04.2007 10:23)
  3. kan revan içindeyim.. cennetin dibindeyim..
    #1801596 (zargana, 21.06.2007 19:57)
  4. ahmet kaya' nın sevgi duvarı albümünde şarkı olarak seslendirdiği şiir.
    #2290082 (peceteye recete yazan doktor, 09.09.2007 22:34)
  5. yalnizliğını sidikli bir kontese benzeterek farkını ve ustalığını konuşturan CAN YÜCEL in saygı duyulması gereken kişiliğinin özeti.
    #3803768 (nedenicinasil, 11.08.2008 18:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizligim benim sidikli kontesim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizligim benim sidikli kontesim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizligim benim sidikli kontesim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizligim benim sidikli kontesim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» super sesli adamlar » yalnizlik cinayettir » liberty » deprem aninda acilmasi olasi olan basliklar » digitally imported internet radio » baban ne is yapiyor » oda tv » ayrilik sonrasi esya krizi » mad i mayrem » sacma batil inanclar » kabiz olanlara tavsiyeler » eric carmen » oy vermek » kaz dagi milli parki » hanzo » fm 2009 daki genc yetenekler » basbakanin geometri bilmemesi » adini unutmaya devam ediyorum » cuceyle ask yasayan disi elf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » you make me high » bence obama insanin kendine yakisani secmesidir » yaran entryler » mad girls love song » love lockdown