yalnizligi yasamak 

kapat
  1. gönül bavulları her an toplu bir şekilde hazır olmalı insanın. düşünmelisin birgün telefonların hiç çalmadığında, odandan dışarı baktığında kalabalığın içinde kendini yalnız hissettiğinde anlamılısın yalnızlığın ne kadar zor olduğunu. ağlamaklı bir karkı dinlediğinde başını yaslayacak bir omuz bulamadığında, masada tek başına yemek yeme zorunda kaldığında kendini yalnızlıkla bezenmiş bir ruh hali içinde bulduğunda anlamalısın ki yanlızlığı yaşıyorsun.
    #1303073 (sampras yatay gecis magduru, 14.02.2007 15:49)
  2. (bkz: yalnizliği bile kaybetmek)
    #1303076 (mulayim, 14.02.2007 15:50)
  3. (bkz: yalnızlık)
    #1303085 (fatal, 14.02.2007 15:53)
  4. dinlenmek , benliği nadasa çekmektir. uzun sürelisi yararından çok zarar getirir .
    #1303209 (lavinya_, 14.02.2007 16:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizligi yasamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizligi yasamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizligi yasamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizligi yasamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» che guevara » karma sergi » office boy » heart » tasak gecmek » ulkucu komunist ve muhafazakarlarin kenetlenmesi » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » annihilation by the hands of god » balik agzi » kavak yelleri » aglama hissi uyandiran sozler » samsung u600 » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » ergenekon » kamil koc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » acele etme » everybody s trying to be my baby » ogretmen » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » semih cumhuriyeti » icelim » mozilla firefox » actua soccer » beni aglatma » gupe gunduz » sicmak » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » franky four fingers » fm 2008 deki yetenekler » ismail kucukkaya » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » tipta uzmanlik sinavi » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » dunyada en guzel bas kurt basidir » guzel dostum