yalnizligi ozlemek 

kapat
  1. uzun süre yalnız kalmamış, kalamamış bünyenin duyduğu özlem.
    #1836779 (duchesse, 28.06.2007 21:16)

© 2008 - uludağ sözlük

yalnizligi ozlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizligi ozlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizligi ozlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 20 000 i deviren yazarlar » ukteniz dolduruldu » roberto carlos » riddick » conductor » gossip girl » sol frame » bu sene leylekler goc etti mi sorunsali » dam ustunde un eleyen teyze » markus rosenberg » yazarin ustune vazife olmayan sey » kim o sorusuna ben diye cevap vermek » encarta » serenity » futbol takimlarina lakap takmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » flag counter » kiz tavlama teknikleri » bulvar gazetesi » dtp nin aktutun saldirisina uzulduk aciklamasi » anlik istihbarat » dilber hala » julius aghahowa » megadeth » seni ozledim oglum » sampuani sulandirmak » aktutun karakoluna saldiranlar da bu ulkeye ait » mou » sigarayi birakmak icin en az 20 paketi cope atmak » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk » seinfeld