yalnizligi anla 

kapat
  1. kazim koyuncu'nun dunyada bir yerdeyim albümünde yer alan slow bir şarkı. Sözleri bora ebeoglu'ya, müziği tarik sezer'e aittir. Daha önce sevingul bahadir seslendirmişti. Çok güzel şarkıdır...

ne uzanan biri kaldı elime.
    ne de erişilemez yogun yüreğime.
    bir boşluk ki nasıl insanla dolsun?
    bilmiyorum var mı daha acısı...

yalnızlığı anla, yalnızlığı anla...

bir bahçıvan çiçeklerinden yoksun,
    bir ırmak akamıyor kuru kuru kaynağı.
    fırlatırdım bir taş gücüm olsaydı,
    yıkmaya yalnızlığın duvarını...

hep böyle mi varla yokun savaşı,
    ya kazanan yoklar onlar hep böyle mi?
    bir boşluk ki nasıl insanla dolsun,
    bilmiyorum var mı daha acısı...

#1109359 (cococabana, 05.01.2007 13:54)
  2. (bkz: aşksız kalmak)
    #1109650 (agama, 05.01.2007 14:59)
  3. yalnızlığı anlamak zordur. neden yalnızsınızdır , ne zamandır yalnızsınızdır, suç kimdedir? bu soruların cevapları bulunduktan sonra bir de bu cevapları kabullenmek vardır.
    #1110976 (pinkbaby, 05.01.2007 18:50)
  4. daha giris muzigi ve ilk satirlari ile birlikte insani derin bir karamsarliga iten guzel sarki.
    #2375335 (Elendil, 25.09.2007 00:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizligi anla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizligi anla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizligi anla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizligi anla. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dibinden sokmek » kara carsafli chp liler » blues » zall dan ozel mesaj almak » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » kanyon » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » dag ve cocuk » seyit riza » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » darbukator baryam » kafir kesen musluman kedi » ceylin » ankoh itosu » mas que nada » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » 2046 » son kullanma tarihi » simdilik sadece bekleyecegiz » elinde ekmekle top oynayan veletler » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » liseli serap » this mission is over » insanlar dusleri kadar vardir » esinin ayaklarini opmek » triptykon » kurbaninizda yer var mi » ersin karabulut » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » 325 donem yedek subay alimi » hemencevir com » ford fiesta » bengidemem » dtp nin terore hizmet ettigini zanneden kitle » emre aydin » sss yengen