yalnizliga ovgu 

kapat
  1. ozdemir asaf şiiri

Mutluluğun gözü kördür,
    Yalnızlık sağır.
    Ondandır biri tökezleyerek yürür,
    Öbürü uykusunda bile bağırır.

Mutluluk yalnız kendisini görür;
    Unutur bu yüzden ilkin kendisini.
    Yalnızlık kendi tutukluğunda özgür,
    Boyuna bekler dönsün diye sesini.

Mutluluk alışır kendisine, ölümden beter;
    Borçsuzluğuyla övünür, ama kedisi doğurmaz.
    Yalnızlığın gidecek bir yeri yoktur;
    Boyuna kapısına döner, açan olmaz.

Mutluluğun mezarları, yalnızlığın heykeli var..
    Her ikisinin de saksılarında çiçek.
    Biri hep başka bir renkle solar,
    Öbürüyse ha açtı, ha açmayacak.
    #640408 (paradigma, 16.09.2006 19:33)

© 2008 - uludağ sözlük

yalnizliga ovgu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizliga ovgu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizliga ovgu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disprozodi » animal farm » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » antiochia ad tavrum » ultima online » dunyayi yahudiler yonetiyor sanrisi » carsten jancker » gerekli gereksiz killanan yazarlar » masumiyet muzesi » ulusozluk nba fantasy league » siyah kan » regret » tikky » kaybetmek » cadii » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » revenge » scorpion flower » engin ceber » mmorpg » milletvekili » samata » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » amasra da assagilik tecavuz girisimi » erzurum » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » demonoid » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » kursuni renkler » turk futbolunun duran top hastaligi » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak