yalnizliga alisamamak 

kapat
  1. * * *
    sosyal bir varlık olan insanın bir başınalığa uyum sağlayamamasıdır. tüm uğraşlarına, tüm denemelerine rağmen yüreğindeki eksiklik hissini yok edememesidir.

"Gözlerimde parıltısı bakır bir tasın
    Kulaklarım komşuların ayak sesinde
    Varsın gene bir yudum su veren olmasın
    Başucumda biri bana su yok desin de" *
    #3494115 (sanirim osurdum, 04.06.2008 20:32 ~ 20:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizliga alisamamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizliga alisamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizliga alisamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizliga alisamamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mahfaza » puslu kitalar atlasi » bana yalan soylediler » hoptek » wta » cupvid » adalet ve kalkinma partisi » olmeden onceki son sozler » veri zarflama analizi » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » nikola tesla » heart » shopping tv » 2 fast driver » ezanlar bizim icin okunuyor sevgilim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » limanla kavgali isyankar kaptan » cincin » kendi kendine konusmak » tosun pasa » 2010 istanbul avrupa kultur baskenti » yarak yelleri » gul yapragi patlatmak » darussafaka » mahler senfoni no 3 » abandi damat » yazdigi her seye arti verilen yazar » taraf » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » yemekteyiz programina katilan yazarlar ve menuleri » zall dan ozel mesaj almak » asya pazari » kultursuz yazarlarin sigindigi vurmayin oldu ekolu » love lockdown » ahmet cakar la sansa bak » portakalli serbest muhasebeci corbasi