yalnizlara birini bulalim kampanyasi 

kapat
  1. (bkz: yalnızlık paylaşılmaz)
    (bkz: yalnızlık kurşun geçirmez)
    #2759365 (zargana, 28.12.2007 20:28)
  2. (bkz: uludağ sözlük ün hizmette sınır tanımaması)

(bkz: sozluk bana kari bul lan allahsiz)
    #2759379 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 28.12.2007 20:32 ~ 20:37)
  3. (bkz: çok yalnızım be sözlük)
    #2759385 (piri reis, 28.12.2007 20:34)
  4. (bkz: sozluk bana kiz arkadas edindirebilir misin rica etsem) *
    (bkz: sozluk bana erkek arkadas edindirebilir misin rica etsem)
    (bkz: çok yalnızım be sözlük)
    #2759413 (yoga yapan mistiq kedi, 28.12.2007 20:41 ~ 20:43)
  5. (bkz: yalnizlar rihtimi)
    #2759414 (ilqim, 28.12.2007 20:42)
  6. bırakınız bu annelerin işidir.

(bkz: anne aşık olabilir miyim)
    #2759419 (nihan, 28.12.2007 20:44)
  7. yalnız geldim yalnız gidicem diyenlerin katılmayacağı kampanya.. "ben"
    #2759491 (izafiyetsiz, 28.12.2007 21:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizlara birini bulalim kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizlara birini bulalim kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizlara birini bulalim kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizlara birini bulalim kampanyasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kozleme » savage grace » uludag sozluk moderasyonu » kilo alamamak » cukun kadar konus yani sus » happy christmas » tevekkul » everybody s trying to be my baby » olcu kabi » lorelei » luis aragones » en iyi agri kesici » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » mad i mayrem » dark fortress » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » gecen haftanin en kotu entryleri » hayatu s sahabe » ask » unye belediyesi » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » mikrodalga firin » jay simpson » haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » erkan ocakli » icine atmak » youtube » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » hizli giden atin boku seyrek duser » arda turan » aldim borcluyum verdim alacakliyim » bettyboo » genc siviller » abdullah gul » kardesin eve her aksam 500 usd ile donmesi » demokles