yalnizlar kulubu 

kapat
  1. her siktiriboktan forum sitesinde bile vardır bundan.
    3-5 tane çapulcu abazanın bir araya gelip kurduğu klüptür.arada belki 1-2 tane yüzüne bile sıçılmayacak güzellikte de kız mevcuttur.
    ulan hıyartolar tabi yanlız olursunuz dışarda yemek, içmek, gezmek, kızlara askıntı olmak, varken geliyosunuz sap gibi klavye başında yazılar yazıyosunuz. ulan sayfalarca yazı yazsan ne olacak o klübe sorarım sana eyy gerizekalı. nolacak he nolacak aq.
    bir .arrak olmayacak ben söyleyeyim.
    akıllı ol akıllı dışarı çık.gez dolaş. her önüne gelen kıza pandik at. elbet biri beğenir o meymenetsiz suratını.
    ulan sizin yüzünüzden bende amma vakit harcadım.dışarda kızlar beni bekler.
    #2669322 (serbes maganda, 06.12.2007 16:47)
  2. imla kurallarını öğrenmiş kulüptür.
    #2669329 (yaralimasalcocuklari, 06.12.2007 16:48 ~ 17:45)
  3. (bkz: saplar klubü)
    #2669351 (shinoda, 06.12.2007 16:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizlar kulubu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizlar kulubu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizlar kulubu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizlar kulubu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» akp lilerin atin cinsel organini koparmasi » tiki » kamil koc » modayi takip etmek » cinleri tepesinde olmak » isil alben » seyir defteri » all i wanna do is make love with you » sozluk trollerini ustuste koyup sinkaf etme istegi » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » adami zorla seovi eden basliklar » burn after reading » baslik acip ayar verdim abi » acibadem sutu » serdar turgut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » inheritance vice » ulan okuz anadolulu » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » zulfuyara dokunmak » zall » fox tv » oymak » uludag sozluk vize haftasi » edge » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » opel corsa » imf ile anlasmanin kriz demek olmasi » dumtek » yumurta gotune dayaninca » gercek bir askin ardindan kalanlar » silahli kuvvetler j2 » no panic » bolumunu sevmeyen ogrenci » kelly pensi » takas