yalnizim 

/ 2
kapat
  1. Kişiyi şizofreniye sürükleyen duygudur.
    #2880730 (suzan avci, 22.01.2008 21:07)
  2. ayrıca nanay albümünün kapanışını yapan bir seyyal taner şarkısı. sözü zeynep talu kurşuncu'ya, müziği fahir atakoğlu, orhan atasoy ve istvan leel ossy'ye ait.

durdu saatler,
    dünya unuttu sanki dönmeyi sensiz
    bomboş bir evde
    sonsuz bir özlem oldu sevgilim, sensiz

dört duvar duydu sesimi
    kimse gelmedi
    haykırdım, duyduğum ses
    kendiminkiydi

gördüğüm insanlar öyle yabancı
    yalnızım, yalnızım, çok yalnız
    bir bilsen gülmek öyle imkansız

yağmur dinmedi
    birden karanlık çöktü üstüme, sensiz
    bomboş bir evde
    sessiz bir çığlık oldu sevgilim, sensiz

dört duvar duydu sesimi
    kimse gelmedi
    haykırdım, duyduğum ses
    kendiminkiydi

gördüğüm insanlar öyle yabancı
    bir bilsen her şey öyle anlamsız
    #3313875 (Cemali, 24.04.2008 20:05 ~ 20:45)
  3. insanın en yalnız olduğu anda dinlerse iliklerine kadar işleyen şarkı..
    eski, güzel günler gelir insanın aklına ve der ki ;

o eski halimden eser yok şimdi.
    ızdırap içinde yorgunum şimdi..
    #4083904 (kombinasyon, 13.10.2008 16:41)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yalnizim dostlar » benimle entry girer misin » mehmet abi ve korosu » ozturk ilmaz » erkek sarkilari » evde ayakkabiyla dolasmak » burhan bayar » yalnizim dostlarim » calisan kadinin hafta ici evde olmasi » yalniz » evde sutyensiz gezmek » soad in turkiye de orijinal cd satmasi » fatih erkoc » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » telli turnam » wookie » tevekkul » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » burn after reading » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » ozgur acilim » kurt sorununa cozum onerileri » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » tpjd » zulfuyara dokunmak » klasik kemence » oped » facebookta gecirilen zaman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » bodhidarma » orospu cocugu abdullah ocalan » istiklal marsi » uludag universitesi sinema toplulugu