yalnizim ben cok yalnizim 

kapat
  1. süper ötesi bir şarkı. tunayt söyler. sözleri şu şekildedir ;

Yalnızım ben çok yalnızım
    Buymuş benim alın yazım
    ister uzak ister yakın
    Anılar beni rahat bırakın

Artık dönsen de dönmesen de
    Ne çıkar beni sevmesen de
    Bir kadehim var bak elimde
    Hasretini içiyorum

inan sevgiye küskün değilim
    Yalnız hayatta tek isteğim
    Gönülden bana uzanacak
    Dost elinin delisiyim

Artık dönsen de dönmesen de
    Ne çıkar beni sevmesen de
    Bir kadehim var bak elimde
    Hasretini içiyorum

Yalnızım ben çok yalnızım
    Buymuş benim alın yazım
    ister uzak ister yakın
    Anılar beni rahat bırakın...

not : isteyene gönderilir...
    #224480 (montajelemani, 09.05.2006 15:32)
  2. (bkz: çok yalnızım be sözlük)
    #224499 (ya bi sus yaaaaa, 09.05.2006 15:37)
  3. (bkz: nil burak)
    #4231979 (ess ess, 15.11.2008 11:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizim ben cok yalnizim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizim ben cok yalnizim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizim ben cok yalnizim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizim ben cok yalnizim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» isil alben » miranda » erkeksen gir » la copa rota » akbank » che guevara » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » lucarelli99 » hayat » cisimlerin dayanimi » sin kaf li konusmak » cengiz aytmatov » sss yengen » kara carsaf ve istiklal marsi » system shock » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » al yanakli balon » yorum basliklarindaki kirilma noktalari » var misin yok musun adriana lima » metafizik cagrisimlar » istiklal marsi » gs tv » ahmet hakan coskun » gichin funakoshi » babanin harclik verememesi » unutamam » dar vakitlerde genis zamanlar » ikea bursa » kamaturka » turker alkan » unlulerin kisisel iletileri » takas » ezequiel lavezzi » mecidiyekoy » here comes the rain again » kediler neden balik sever