yalnizim atam 

kapat
  1. sat5 adlı şahısın yazıp dillendirdiği parça...

6 ok yolunda izden ayrı düştüm atam
    kalk uyan, herkez ermeni hepsi kalpazan
    ben kimim ? türkün oğlu yanı dışlanan
    alt sokakta misyonerler her adım kapan
    ...
    tek çözüm savaşsa tarihim çanakkale
    yurtta kalmadıysa sulh cihanda ismi ne?
    damarımdaki kan zehir değil asil
    herkez ermeni olursa ben kuva-i milliye

diye gidiyor aralardan söylenenler bu tip..

edit: http://www.youtube.com/watch?v=kmOcJF0aHHw + linkinden dinlenebilecek parça.
    #2690500 (anti, 12.12.2007 20:13 ~ 20:14)
  2. komser $ekspir filminde, komser rolunde ki kadir inanir in kullandigi replik.
    #2690504 (auspuff, 12.12.2007 20:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizim atam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizim atam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizim atam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizim atam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » a nightmare on elm street » flirtable » nefret edilen cumleler » bir kadin tarafindan sifirlanmak » gap » yaran dil surcmeleri » nihat sirdar » eric cartman » opera vs firefox » dunyanin en ezik sarkisi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » fikir » the third war » gel benimle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » objebi » var misin yok musun adriana lima » son killanma tarihi » google earth tan kabe yi bulup yedi defa donmek » phalaenopsis » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » bell cadisi » ezequiel lavezzi » ornek vatandas » eski pusku » kabizlik » guvez » lowestoft cadilari » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » nejat uygur » magdala » ceylin » jay simpson » cappuccino