yalnizca ruyalarinda bosalan sivilceli cemaatci 


kapat
  1. Gerek yetişme şartları, gerek bağlı bulunduğu sosyal kültür yapılanması, köle tipi zevk, ilgi ve yönelişleri dikkate alındığında basık bir hayatın içinde sıkışıp kalan; bu basıklık sebebiyle de hayatının her aşamasında silikliği gözler önünde olup hayatının en özel yönlerinde bile "abi"lerine danışmadan edemeyen ve efendilerinin sözünden çıkamayan, bunların uzantısında da cinsel kimliğini hem tam oluşturamaış hem de dört duvarlar arasında sıkıştırmış olan, libidosunun tüm çağrılarına kulak vermekten kaçınıp sadece tek özgür olduğu yer olan rüyalarında terle karışık sırılsıklam boşalan, boşaltan; müzmin, dağınık, içe kapanık, şirin, sivilceli, mini mini şakirt modelidir.
    #3309296 (yaralimasalcocuklari, 23.04.2008 18:59)
  2. (bkz: cemaat ablası)
    #3309327 (double cross, 23.04.2008 19:09)
  3. hürriyet gazetesinin arka sayfa güzeline-sokakta gördükleri elalemin karılarına kızlarına bakıp bakıp mastürbasyon yapan, sivilcesiz suratlı zamane haydar dümenlerinin eleştirdiği cemaatçilerdir. halbuki hata etmektedir bu cemaatçiler. sivilcesiz suratlı vajina kılıklı bazılarını müsait bi pozisyona getirip orgazm olmalıdırlar.
    #3309358 (zivallione, 23.04.2008 19:18 ~ 23.08.2008 03:48)
  4. erkek olduğunu kanıtlamaya ihtiyaç duymayan cemaatçilerdir. tamam o da bir ihtiyaçtır velakin "olm bi kız attım geçen eve offf offff" diyerekten bununla gurur duymazlar. illa ki onlarda bir şekilde gideriyorlardır bu ihtiyaçlarını.

    erkenden gelen edit: cemaatçi değilim
    erkenden gelen 2. edit: rüyamda hiç boşalmadım
    #3309367 (Halidov, 23.04.2008 19:21)
  5. Katı dini kuralların gölgesinde bir hayat hüküm sürdükleri için cinsel açlıklarını ve ihtiyaçlarını, sokaklarda gördükleri kadınların suretlerini önce bilinçaltına yerleştiren daha sonra uykuya dalma akabinde, o simaları düşünerek dalınan uyku esnasında cinselliklerinin bastırılmış olmasından ötürü bilinç üstüne çıkarma yollu orgazm olan, mastürbasyonun günah addedilmesi nedeniyle testislerde biriken meninin dışarı atılamaması nedeniyle suretleri sivilceden tanınmaz hale gelmiş olan cemaat sübyanlarıdır.

    Bunlar ilerleyen yaşlarda potansiyel tecavüzcü adaylarıdır. ve bir de abazan oldukları için her an patlamaya hazır sperm bombaları olup, ortalık yerde dolaşarak tehlike arz etmektedirler.

    Ve ayrıca birçok araştırma, cemaat yapılanması içerisinde yetişmiş er kişilerin kendi cinsi ile bir münasebet yaşadığını ortaya koymuştur. Tabi ki, cinsel tercihlere saygı duyulmalıdır. Şahsım onların bu tercihlerine saygı duymaktadır.
    #3309579 (bluevelve, 23.04.2008 20:25)
  6. takva filminde sıkça görülen durum.
    #3309593 (eko le pew, 23.04.2008 20:30)
  7. çamaşırına ve nevresim takımına doğmayacak çocuklarından motifler bırakmış ve bırakacak olan zaattır.
    #3309654 (yipranmissozluksayfalari, 23.04.2008 20:49)
  8. düşünme yetisini köreltmemiş hiç kimsenin b.k atmaya çalışmayacağı kimselerdir.

    1.seçimleri bu yöndedir, bunu eleştirmek kimseye düşmez.
    (bkz: it ürür kervan yürür)

    2.mantıklı düşünen, bilimsel araştırmalara açık kişiler şunu bilmektedirlerki, cinsel açlık tatmin ettikçe azalan bir şey değildir. tatmin olma yoluna giden kişide kısa süreli bir tatmin yaşama durumundan sonra cinsel açlık eskisinden daha büyük şekilde görülür. (ha hepimiz hayatımızın belli dönemlerinde yaptık, yapanlar -tüh kaka- manası çıkmasın burdan)

    3.şahsen ben herhangi bi cemaat ile bağlantısı bulunmayan biri olarak* derim ki;
    bilinçsizce rüyada herhangi bir kişiyi görerek boşalmak, sokakta-gazete sayfalarında gördüğün kişiyi düşünerek bilinçli şekilde masturbasyon yapmaktan daha evladır.

    (bkz: cemaatlerde abazan yetiştiğini sanmak)
    (bkz: cemaatlerde porno seyrettirildiğini sanmak)
    (bkz: cemaatlerde tecavüzcü yetiştiğini sanmak)
    (bkz: sabah erken kalkanın cemaat eksperi kesilmesi)
    (bkz: her cemaati aynı sanmak)
    (bkz: sığ olmak)

    bonus: (bkz: ne içtiyse aynısından istiyorum)
    #3309738 (zivallione, 23.04.2008 21:16 ~ 21:19)
  9. sivilceli olmasa da takva filminde erkan can 'ın canlandırdığı karakterdir.
    #3309746 (alone with everybody, 23.04.2008 21:18 ~ 21:19)
  10. ayrıca bunların ergenlik çağında psikolojileri bozulduğu için alıngan ve agresif bir yapıları vardır.
    en yakın psikoloğa başvurmaları ve sözlükte yazarlarsa eğer hemen bilgisayarı kapatıp tövbe etmeleri gerekmektedir.
    ayrıca günde üç adet patlıcan yerlerse belki bir faydası olur.
    edit: bunların büyük bir kısmı ilerleyen yaşlarda seri eksi oy veren ibneye dönüşebilir. aman dikkat diyim.
    #3309827 (kendime donmeye artik cok gec, 23.04.2008 21:37 ~ 21:38)
  11. Yazık,yani şu başlığı açan vatandaş akpye fetullahçılardan daha fazla potansiyel kazandıran zihniyeti yansıtıyor.Akpnin neden bu kadar oy almasının sebebini bu agresiflik denklemini gösteren başlık açıklayabilir.Canım benim her güdüsü gelenin güdüsünü tatmin edecek güdü makinası her zaman bulunmuyor.Sen bu adamları eleştireceğine önce kendini eleştir.Ayrıca özel hayata saygı duyma dersleri almasın millet sayende o şakirt dediklerinden.Türkiyenin en büyük hastalığı bu zaten seviyesizlik.Her yerde,her zaman.
    #3309957 (Till Lindemann, 23.04.2008 22:09)
  12. hayatta elde edebildiği yegane başarı bosalmak olan kişinin eleştirdiği şahıs.
    #3309968 (grand ekinoks, 23.04.2008 22:11)
  13. (bkz: cemaatçi ne lan)
    #3310174 (visibilia ex invisibilibus, 23.04.2008 22:50)
  14. sadece bilgisayar başında kükreyen sivilceli ezik gençten se tercih edilebilir modeldir.
    #3310233 (iyipekimadem, 23.04.2008 23:03 ~ 24.08.2008 16:49)
  15. 78 yaşına geldiğinde yazar olacak ve 14 yaşında kız götürecekir.
    #3410825 (yamuq, 18.05.2008 00:27)
  16. (bkz: kamyon deviren cemaatçi)
    #3410832 (maximus, 18.05.2008 00:28)
  17. yalnızca genelevde boşalan sivilcesiz parlak oğlanlardan yeğdir.

    bişey diyecektim ama uygun kaçmaz şimdi.
    #3410833 (enderun sevgiler, 18.05.2008 00:28)
  18. bekarsa en iyisini yapandır. ilişkiye girse sapık olur, girmese dalga geçilir. biraz dürüst olun ve neye düşman olduğunuzu açıkça söyleyin, lafı eveleyip gevelemeyin allah aşkına.
    #3410839 (grand ekinoks, 18.05.2008 00:29)
  19. (bkz: rüyalarda buluşuruz)
    #3410851 (oyuna devam, 18.05.2008 00:31)
  20. (bkz: uludağ sözlük boşalma servisi)
    #3410935 (antilopyawrusu, 18.05.2008 00:45)
  21. (bkz: imam hatipli gencin vucudundaki sivilce orani)
    #3410939 (djorkaef yaz, 18.05.2008 00:45)
  22. ağzı açık vaziyette bekleyen ateistleri hüsrana uğratan cemaatçidir. kapatın olum ağzınızı vermiyeceğiz beklemeyin boşuna.
    #3410946 (arjen robben, 18.05.2008 00:47)
  23. (bkz: yalnızca kin kusan sivilceli sivil cem)
    (bkz: cinsel ilişki teklifini reddeden erkek/#3382053)

    aynı olayları yaşadığı belli olan insanların dalga geçmeye çalıştığı gençtir büyük ihtimal.

    cemaatten arkadaşlarım var, yalnızca rüyalarında boşalmıyorlar, mastürbasyon da yapıyorlar, sivilceli de değiller. hele sınıftan biri var, ulan bir yakışıklı, ibneler duymasın; gerçi onun kız arkadaşı da var, ama yakında evlenecekler zaten, cinsel ilişki ise asla.

    mastürbasyon hanbeli mezhebinde helal, hanefi mezhebinde ise mekruhtur. evlenme imkanı bulunmayanlara caizdir. kur'an'da haram kılınmamıştır, kat'i nass değildir. hakkındaki hadis ise, daha çok evliyken yapanlara yönelik olup "eliyle evlenen bizden değildir" veya "eliyle arkadaş olan bizden değildir!" şeklindedir.

    "sakal bırakınız, bu benim sünnetimdir, sünnetimi terk eden benden değildir." hadisi de hatırlandığında, olayların sebepleri üzerinde, durum ve şartlar üzerinde düşünülmelidir, öyle karar verilmelidir.

    şimdi olayla alakalı teorik bilgilerimizi verdikten sonra gelelim fasulyenin libidoya faydalarına.

    libido kutsal bir damacanadır, durmadan akıtır evet, dolayısıyla rüyada da olur böyle şeyler. öyle ki, lisede gençler kendi aralarında gülüşürler, kamyon devirmek tabirinin etrafında binbir türlü muhabbet döner.

    dalga geçmeyi seven insanlar vardır, porno izlemeyenlerle alay ederler filan, misal ben, şeref duyardım. sınıfta erkekler izlerken tek başıma kalmaktan, gerçi kızlar da benim peşimden koşardı ama sebebinin bu olduğunu sanmıyorum.

    her neyse, şimdi cemaatçi arkadaşım yok evvela, cemaatten arkadaşlarım var; hiçbiri cemaat satmaz, tutmaz, takım tutan gibi tutanları zaten islam'ı anlamamıştır. şu ana kadar tanıdıklarımın birçoğu gayet de yakışıklı, cilt bakımı yaptıranı bile var, ki ben de yaparım, bende zaten sivilce de neredeyse hiç çıkmadı. şimdi bu çocuklar teklifler de alan çocuklar, hatta bazılarının başına bela olan kızlar da var, ama iffetliler azizim durduramıyoruz. odtü'de görürsünüz, ayrıca korkun lan kadrolaşıyorlar. hatta öyle ki, kadro kurup halı saha maçı bile yapıyorlar, şerefliler.

    neymiş bu gençlerin suçları, ki iffet konusunda tamamen aynı düşündüğümüz, çünkü onlar benim müslüman kardeşlerim olduğu için ve yorum farklarımız yüzünden hiçbir müslümana çemkiremeyeceğim için, neymiş bizim suçumuz diye soruyorum.

    sivil cem- mallar lan, cinsel ilişkiye girmiyorlar! bir dalga geçsem şunlarla, ama tam aşağılama olsun böyle, ezdikçe ezeyim, gerizekalıların tüm mallıklarını gözler önüne sereyim, ahh ahh, boşalıyorum, ne oluyorum lan.

    suçları:

    "zina yapmamak"

    sonuçları:

    "boşalmak"

    etkileri:

    "potansiyel tecavüzcü olmak"

    evet, sayın seyirciler! televizyonda gördüğümüz tecavüzcülerin yüzde 1'i dinci tayfa içerisinden çıkmaktadır; bizler, ezik eziciler olarak kendi ezikliğimizi örtbas etmek adına, o bir örneğin üzerine giderek, hem kendi oluşturduğumuz ahlaksızlık ağı neticesinde oluşan yüzde 99'luk tecavüzcü tayfasını gizlemiş oluruz, hem de bu sayede dine olan tüm kinimizi boşaltırız.

    köle tipi zevkler, bir tarafımla gülecektim de, bir tarafım bile gülmedi o kadar yani.

    insanın asabı bozuluyor.

    aşağıların aşağısındayken, yukarıda gezenleri aşağılamak nasıl bir duygudur acep?

    emin olduğum bir şey varsa, cinsel tatmin sağlıyor evet.

    böyle kin kusun ki arkadaşlar, iyice düşman olalım birbirimize.

    böyle aşağılayın ki sizden olmayanı, iyice ayrışsın aramız dost olmak dururken.

    böyle bir üslup benimseyin ki, millet tahrik olsun, tutamasın kendini.

    ahh, keşke ateist adam gibi; müslüman da adam gibi olsa.

    o zaman birbirine hakaret etmeyen, fikri sorumluluk taşıyan insanların engin muhabbetlerini izleriz işte.
    #3411255 (aklini kullanan gerizekali, 18.05.2008 01:49)

© 2008 - uludağ sözlük

yalnizca ruyalarinda bosalan sivilceli cemaatci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yalnizca ruyalarinda bosalan sivilceli cemaatci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizca ruyalarinda bosalan sivilceli cemaatci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nasyonel sosyalizm » ruhumla musluman kanimla turk um » dusun dusun boktur isin » tutamadim kacirdim » ahmet cakar la geri donusu olmayan bir yola girmek » harry kewell » as above so below » ramazan da erzurum da oruc tutmamak » to ostatnia niedziela » sezgin kacmaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games