yalnizca ikibucuk kita 

kapat
  1. bir murat yılmazyıldırım parçası.
    #293584 (PaVeLL, 30.05.2006 15:33)
  2. sözleri:

şeytan maskeli kadınlar tanıdım
    zehirli yılanlarla savaştım
    makineler çıktı karşıma
    onlara çiçek tohumları attım
    kırılgan ve savurgandı kelimeler
    gece baykuşları bana haberler getirdiler
    her uyanışta uyanışta öpülüp onarıldım
    komedyen bir ölümün içinden geçip
    dövüştüğüm hayata barış elçileri yolladım
    uçurumlar belirdi önümde
    yelken kuşunu çağırdım
    uçtum ve uçurdum dünyayı ellerimde
    hiç tanınmamış şerbetlere batırdım bütün düşleri
    kırılgan ve doyurgandı kelimeler
    gece melekleri bana ninniler söylediler
    her uyuyuşta öpülüp onarıldım
    komedyen bir ölümün içinden geçip
    seviştiğim hayata savaş elçileri yolladım
    kırılgan ve savurgandı kelimeler
    gecenin melekleri beni cennete götürdüler
    bütün düşlerimle öpülüp onarıldım
    komedyen bir ölümün ölümün içinden geçip
    vedalaştım hayata beyaz ve kara göndermeler yolladım.
    kara aşka beyazz beyaz aşka kara göndermeler yolladım...

kendi el yazımdır hata kusur varsa affola.
    #293625 (PaVeLL, 30.05.2006 15:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalnizca ikibucuk kita başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnizca ikibucuk kita ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnizca ikibucuk kita nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalnizca ikibucuk kita. Copyright of the articles are belong to their authors.

» klavyenin gucu » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini » bohemian rhapsody » minibus arkasi yazilari » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » actua soccer 3 » ruya » axxo » isimsizcisimsizipsizdipsiz » felon » acilin ben maxfaktor uzmaniyim » cem mumcu » huseyin mumtaz » stillborn » etnik temizlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » okan karacan » lucarelli99 » mahler senfoni no 1 » boga burcu » iktidarsiz jigolo » yasemin goksu » tadelle » christopher johnson mccandless » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » yorgun ve nazenin » adayim abdullah gul kardesimdir » kontorlu hat kullanan yazarlar » joe purdy » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » dusunen » league one » hillary clinton » serdar turgut » cappuccino