yalniz 

/ 2
kapat
  1. 2005 tarihli ilkay akkaya albümü. albüm çoğunlukla türkülerden oluşuyor.

1. ekin idim oldum harman
    2. yara bende
    3. yarim
    4. sabahtan ugradim
    5. bekle bugday tanesi
    6. elde dugun bayram
    7. bebegi nazli buyuttum
    8. mevlam bircok dert vermis
    9. bir ulu agactan bir yaprak dusse
    10. ulu daglar
    11. gonul gel seninle
    12. mayin
    13. ordu nun dereleri
    #3562235 (meredith, 20.06.2008 16:11)
  2. insanın kendini kimsesiz hissettiğinde nitelendirdiği sıfattır.
    #3562278 (yeni nesil aliye rona, 20.06.2008 16:23)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

yalniz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yalniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» goluk » las vegas » in a dream » oz » kadin yazarlara yapilan sozluk baskisi » atletico madrid » serhado » bi bok anladiysam arap olayim » 1000000 iyi insan araniyor » alternatif tarkan kurt diyaloglari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games