yalniz yasamaya karar vermek 

kapat
  1. bu kararı alanlar arşivi sağlam, avucu nasırlı kişilerdir.
    #2186083 (Move!RaT, 23.08.2007 21:08 ~ 21:09)
  2. insanlara olan güvenini kesin kes kaybetmiş kişilerin verdikleri karardır. saygı duymak gerekir. güvenli bir ortam kalmamıştır neredeyse.
    #2186218 (dusunenadam, 23.08.2007 21:33)
  3. yanlızlık her insanın başına gelmiş, geldiğinde bazen ders alınmış bazende kader denilerek savılmıştır.
    Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsaydı yalnızlık olmazdı... Yalnız olmak, yalın, tek olmak. Peki kalabalıklar arasında yaşandığı söylenen yalnızlıklar? Onlar bir anlamda paylaşılmıyor mu diğer yalnızlarla... Demek ki yalnızlık tek bir kavramı, tek bir duyguyu içermiyor, içinden başka duygular, sorunlar çıkarabilmek olanaklı. "Yalnız yaşıyor". Bu cümleyi bir başka ülkede, örneğin ingiltere'de söylediğinizde, insanların akıllarına gelen, dingin, başarmış biridir. Oysa bizim ülkemizde veya benzer özellikteki ülkelerinde söylendiğinde "vah vah" eklenmese de, siz o tınıyı alırsınız. Kalabalıklara doğan, kalabalıklarla yaşayan toplumlarda kesinlikle bir sorunken yalnızlık, batılı birçok toplumda bireyselleşmeyi, kendine yetebilmeyi anımsatır. Toplumsal özelliklerimiz yalnızlığımızın anlamlarını etkiliyor. Ve yalnızlık üzerine her türlü edebiyatın bu denli yoğun olması da bundan doğuyor belkide. Sonuç: Korkumuz yalnız kalmak, tehdidimiz ise yalnız bırakmak.

yanlız kalınığında yapılacak en güzel şey ise ;erkin koray'ın parçasını dinlemek

Bir ben miyim perişan
    Gecenin karanlığında
    yosun tuttu gözlerim
    Yalnızlar rıhtımında
    Bütün gece ağladım
    Dalgalar kucağında
    Yosun tuttu gözlerim
    Yalnızlar rıhtımında
    Bir beni mi unuttular
    Uçup gitti martılar
    Geceler ben ve deniz
    Yalnızlar rıhtımında

offff ooooff yine kederlendim şimdi..::((
    #2186331 (beni ben yapan ben miyim, 23.08.2007 21:49)
  4. etliye sütlüye karışmadan, suya sabuna bulaşmadan ve bilumum insan evladından kaçmak için yapılan deli cesareti işi.
    #2186696 (pinaa, 23.08.2007 22:49)
  5. etrafına baktığında maddeye dayalı ilişkilerden başka birşey göremeyen insanın umutsuzluğa kapılıp verdiği karardır. yok yakışıklı veya güzel olmadan "aşık" olamayanlar, yok parası olmadan "aşık" olamayanlar. bunları görünce bu insanın verdiği kararın sonuna kadar arkasındayız demek düşer. ancak yalnız yaşamak zordur ve tavsiye edilmez.
    #2350942 (cveevezvea, 21.09.2007 00:57 ~ 22.09.2007 13:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalniz yasamaya karar vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz yasamaya karar vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz yasamaya karar vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalniz yasamaya karar vermek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » tucimania » blacky » hz peygamber » fatih terim vs jose mourinho » yapan » mecidiyekoy » kendi kendine konusmak » lesbos » sin kaf li konusmak » cok egzotik hareketler bunlar » philosofia » turkiye turk » 6 ayda bir arayan sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » un chien andalou » dunyayi yoneten adam » born in a morning hall » var misin yok musun » yare soyleme » gap » usb 3 0 » adayim abdullah gul kardesimdir » pervane » aniden uyanildiginda yapilan sacmaliklar » spitneybears » yaran espriler » basbakanin geometri bilmemesi » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » fifa world cup 2006 » adana ya gelip sirdan yememek » silahli kuvvetler j2 » tanri nin sozunde durmamasi » elle tu l aimes » king