yalniz sen 

kapat
  1. bir yirtik ucurtma şarkısıdır. slow playlistlerin göz bebeği.

Kokun sinmiş rüzgarlara, her esintide yalnız sen
    Bakıp dalarken göklere, geceler sen yıldızlar sen

Gül gül gül a canım, herzaman gönlümde sen
    Hoşçakal bile derken sana, hala seviyorum anlasana

Akşamların sabahında, seni ararken gözlerim
    Kiminlesin kimlerlesin, söyle şimdi neredesin

Gül gül gül a canım, herzaman gönlümde sen
    Hoşçakal bile derken sana, hala seviyorum anlasana
    #427888 (beyazyelkenli, 15.07.2006 13:40)
  2. (bkz: only you)
    #427905 (beyazyelkenli, 15.07.2006 13:47)
  3. Göksel Baktagir in kelimelerle anlatılamayacak güzellikteki bestesi.
    #3206692 (alem, 29.03.2008 21:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalniz sen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz sen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz sen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalniz sen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yirtik ucurtma » akmerkez » i can t help falling in love with you » gupe gunduz » nike mercurial rose » saw 5 » yaran facebook gruplari » avar » icelim » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » muduru got etmek » ozz le grand » fatih terim vs jose mourinho » krizin konik gecmesi » baslik entry ve nick uyumu » sozlukculerin blog adresleri » the dark tower » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » no panic » lenin merkez camii » uludag sozluk » gerizekali sevgilim