yalniz olmek 

kapat
  1. tekliği seven, kendi kendine yetebildiğini söyleyen insanların dahi düşününce şöyle bir ürperdikleri durum.
    sahi, bir ömrünü sevgilisi, çocukları, torunları, akrabaları ve arkadaşlarıyla geçirip onlarla yaşlanmak ve onlarla birlikteyken, mutluyken ölmek mi daha yeğlenesidir?
    yoksa kapı zilini çalıp içerden açılmasını bekleme lüksünden mahrum, bir başına yaşadığı evinde, kimseyle paylaşmadığı yatağında sessizce gitmek mi?
    #2335088 (sosyalpenguen, 18.09.2007 03:49 ~ 20:00)
  2. şu sıralar biçare yazar korkusu.
    yaşlanıyor muyum diyeceğim ama yaşımı bilen bir iki sözlük yazarına maskara etmeyelim kendimizi.
    sözlük, elimi tut lan, korkuyorum. öyle böyle değil.
    #2463630 (sosyalpenguen, 13.10.2007 02:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalniz olmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz olmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz olmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalniz olmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» en kotu olum cesitleri » tek basina sinemaya gitmek » gercek bir askin ardindan kalanlar » taraf gazetesi nin iflasin esiginde olmasi » dogum gunun kutlu olsun » taraf » son tuketim tarihi » sferometre » evrim » derin yasamak » bebek » celali » fuat kozluklu » ekol » yalnizligin ozel tarihi » 325 nci donem yedek subay sinavi » terorizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » uludag sozluk oryantasyonu » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » onmaz » umran baradan » basliklari ust uste okumak