yalniz oldugunu hissetmek 

kapat
  1. insanoğlunun karşılaştığı en karmaşık duygulardan birisidir. insanın kendini en kötü anında ortaya çıkar, konuşacak biri bulunmaması halinde katlanarak artar, sonuçta bunalım dolu saatler geçirilir.
    #1629333 (nazooo, 10.05.2007 22:39)
  2. dostunun bilgisayarının bozuldugu an.**
    #1629354 (tatlı su levregi, 10.05.2007 22:45)
  3. evin içinde televizyondan başka ses yoksa, sofrada tek başınıza yemek yiyorsanız, ne telefonunuz ne de kapı zili çalmıyorsa ve eviniz kadar kalbinizde bomboşsa eğer hissedeceğiniz duygudur.
    #1629445 (bigudi, 10.05.2007 23:08)
  4. (bkz: uludağ sözlük)
    #1629457 (flyaway, 10.05.2007 23:10)
  5. bazı kendim bile kendime kalabalık geliyorum. (bkz: metin üstündağ)
    #1629481 (agdistis, 10.05.2007 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

yalniz oldugunu hissetmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz oldugunu hissetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz oldugunu hissetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» spy game » dunya kupasinda takim tutmamak » anuite » atarax » kahraman ve terorist arasindaki celiski » uc buyuklerin teknik direktor sorunu yasamasi » en iyi rock gruplari hangi ulkeden cikar sorunsali » yuz paralik adam olacagina duz memeli kadin ol » gecenin guzelligi ustune olsun » conflict global storm » bayram donusu yollarda sefil olan salak tatilciler » gelecegin bi yuzyil sonrasi » erkeklerdeki dusunce ozurlulugu » var misin yok musun tony » fantastic four » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prison break » aziz yildirim » universiteyi kerhane sanmak » sac kestirdikten sonra aglamak » galaxisonline com » ramazan yesil » ailesinin dibinde namusuyla abazalik yapan erkek » i will wander » bgmtlh » yaran baslik yonlendirmeleri » konustuktan sonra telefonu gobege silmek » terorun kokunu kazimak icin oneriler » doviz burosu » 4 haziran 2005 turkiye yunanistan maci » mini etek