yalniz kermit 

kapat
  1. hüzünlü nicke sahip yazarımız . en yeşilinden . hoş gelmiş ...
    #2566809 (handushka, 07.11.2007 18:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalniz kermit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz kermit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz kermit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalniz kermit. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » spitneybears » buzuki orhan osman » erkeklerde pezevenklik switchi dogustan on gelir » bir guc simgesi olarak cocuk cuku » aldim borcluyum verdim alacakliyim » adventure pinball forgotten island » isildur » cankiri caddesi » makina muhendisligi » feyzullah ete » facebookta gecirilen zaman » l theme b » yarak yelleri » nev york nev york seni yenecem laaaa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » savage grace » karadeniz deki petrol rezervi » ibanez jem » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » oqqo » eski sevgiliye yillar sonra atilacak ilk sms » pogo » gore gori chapa tipa rota hey » telefonun kapagiyla batarya arasina kagit koymak » tenedos » yoldaslar » dunya hayatinda mutluluk » pastane kagitlarini tasarlayan grafiker » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » become a legend » asirmasyon » annihilation by the hands of god » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » ayrilik sonrasi esya krizi