yalniz kadin 

kapat
  1. necati cumali nin iki kisi arasindaki yalnizligi anlatan bir oykusu.
    #1302818 (bilmem, 14.02.2007 14:30)
  2. ümit yaşar oğuzcan şiiri:

Kimbilir yalnızlığı kadınlar kadar
    Karlı dağların en yüksek tepeleri mi
    Terkedilmiş şehirlerin caddeleri mi
    Gökyüzünün yıldızsız geceleri mi

Kadınlar bir ömür boyunca yalnız
    Ta dünya kurulduğundan beri
    Yalnızlık ışığını yakar her gece
    Sonsuz karanlığımızda elleri

Nasıl yağmur yağarsa yalnızlığına şehrin
    Öyle mahzun ve yalnız kadınlar tanıdım
    Denizler ortasında geniş ve derin

Bir dünyü gördüm kadınların gözlerinde kapkara
    Yalnızlık ne imiş anladım
    Acıdım kadınlara...
    #1473075 (cuthbert, 30.03.2007 22:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalniz kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalniz kadin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» the rival » yas maya » mutlulugun anahtari » kurt sorununa cozum onerileri » yumurta gotune dayaninca » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » thy pilotlari » tavla » ersin karabulut » ekol » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » keskin sirke » agiotage » turk opucugu » gupegunduz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » dibinden sokmek » yerde bulunan flash bellek ten ilahi cikmasi » yaran yanlis okumalar » 19 kasim 2008 avusturya turkiye maci » darkness nights » hem musluman hem irkci olmak » vucut gelistirme » sokaga cikma yasagi » 2046 » kevin corchiani » wta » futbol asla futbol degildir » luis aragones » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » ceteris paribus » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » dexter morgan » tve