yalniz insanlarin kurallari 

kapat
  1. yalnız insan kural tanımaz. kafasına göre takılır. istediği şeyi istediği an yapabilme özgürlüğüne sahiptir. ona karşı çıkacak, engeleyecek kimse yoktur çünkü.
    #791980 (r duh, 30.10.2006 16:29)
  2. yanlnız insanlarda utanma ve edep duygusu olup evlerinde yada kapalı bir ortamda sevişirler. gerçi artık park, cadde, sokak, otobüs, köprü altı, alt geçitlerde yani umuma açık mekanlarda da bu mevcut. genel olarak köpekler, kediler gibi sokak ortasında cinsel ihtiyaçlarımızı karşılamıyoruz bazı hayvanileşmiş insan ırkları hariç...
    #792104 (insatiable love, 30.10.2006 17:00 ~ 17:01)
  3. kalanlarin gidenlerin hissettigi ana kadar geçerli olan kurallardır.
    #792204 (hunlu, 30.10.2006 17:26)
  4. (bkz: oha)
    #792225 (arjen robben, 30.10.2006 17:32)
  5. yalnız insan hep hayaller kurar ve hayalindekini yaşatır. o yüzden yalnızdır. zamanla hayaline bağlanır ve etrafındaki ihtimalleri görmez bile, hayali öyle büyüktür ki yanına yaklaşamaz gerçek insanlar. yalnız olmamayı istese de bünyesi alışmıştır, korkar ürker belki de mutluluktan.****
    #806571 (dalgali kur, 03.11.2006 01:01)
  6. bir kısım yalnız insanın kuralları olabilir lakin bu kurallar * yalnız olmadığını düşünen (var mıdır? tartışılır.) ya da yalnız yaşamayan insanların kurallarından çok da farklı değildir. ki ben şahsım adına insanların -yalnız olsun ya da olmasın- kuralları olduğuna inanmıyorum. (misal, kapı gece 00:00 da kilitlenecek, şöyle olursa böyle, böyle olursa şöyle olacak vb). ancak yalnız insanların kurallardan çok alışkanlıkları vardır. yalnız insanlar, kişisel alanları ister istemez genişlemiş olmasından mütevellit bu yalnızlığa herhangi bir müdahale oluşması durumunda agresifleşirler. zira yalnız insan, yalnızlığa ve onun getirdiği rahatlığa alışmıştır. bu insanlar her ne kadar yalnızlıklarından zaman zaman sıkılsalar, yalnızlıklarını bozmaya gelenleri coşkuyla karşılasalar da, uzun süren bir yalnızlığın bozulması durumu vuku bulduğunda tek kişilik dünyalarının rahatlığı ve dolayısıyla özgürlükleri tehdit altındaymış hissiyatına kapılarak savunmaya geçeceklerdir. yalnız insanların kişisel alanları 60 cm. den ziyade evlerinin metrekaresiyle doğru orantılıdır.
    #859122 (edelweiss, 14.11.2006 20:06 ~ 18.11.2006 14:19)

© 2008 - uludağ sözlük

yalniz insanlarin kurallari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yalniz insanlarin kurallari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz insanlarin kurallari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» engin isiksal » ozurlu dogacak cocugunu aldiran anne » elektrik gelince soylenen sozler » berberle girilen diyaloglar » eruption » cok meme gordum icinde sut yok » en buyuk yalanlar » erkek kaldirmak » bunalimdaki kediye soylenecek sozler » hastanede bebegi olen ebeveyenle dalga gecen yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci