yalniz hissedip msn de oturum acmak 

kapat

1. hüsranla sonuçlanan bir eylemdir. *
    #646958 (pelvis, 19.09.2006 00:28)
  2. açmakla kapatmanın aynı anda yapılması ile sonuçlanacak durum
    #646965 (no promise, 19.09.2006 00:29)
  3. gecenin bir yarısı msn messenger açılır. tek online olan msn'nin servisi encarta'dır büyük ihtimalle. ona işkence çektirircesine türkçe kelimeler söylenir. garibim durur sürekli "üzgünüm,türkçem iyi değildir","ne güzel" diye söylenir. ona da sinir olunur. messenger büyük bir hezimetle kapatılır.*
    #646984 (hakanimsi, 19.09.2006 00:36)
  4. oturum açtığın anda çaresizlikten blockları da açarsın,yüzyıllardır konuşmadığın insanlarla sohbete dalarsın.ben bunu niye engellemişim ya canım dersin.sonra kuşlar ötmeye başlar neşeli neşeli uyanırsın bakarsın msn dekilere ıyy ben bunun engelini niye kaldırmışım lan diye.bu da böyle gider.
    #647038 (sicktear, 19.09.2006 01:06)
  5. Bir insanla konuşmaya ihtiyaç duyma sonucu yapılan ve saatlerce belki birisi daha oturum açar diye beklemeye neden olan bir harekettir.yalnızlıktır,çaresizliktir,insana duyulan özlemdir.
    #647107 (wake me up, 19.09.2006 01:50)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

yalniz hissedip msn de oturum acmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz hissedip msn de oturum acmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz hissedip msn de oturum acmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalniz hissedip msn de oturum acmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.