yalniz degilim 

kapat
  1. bir surrealizm örneği olan paul eluard şiiri.

yüklü
    dudakların tüyden hafif yemişleriyle
    giyimli
    bin bir değişik çiçekle
    anlı şanlı
    kollarında güneşin
    mutlu
    bir tanıdık kışla
    hoşnut
    bir damlasıyla yağmurun
    güzel
    tanyerinin aydınlığınca
    içten bağlı
    bir bahçenin sözünü ediyorum
    düş kuruyorum
    seviyorum düpedüz

(s. kudret aksal çevirisi)
    #2601734 (finally free, 17.11.2007 23:00)
  2. bora oztoprak'ın sira bize de gelecek albümünde seslendirdiği, söz ve müziği kendisine ait etkileyici şarkısı.

Rüzgarın türkülerini fısıldıyor ağaçlar
    Yorgun gecelerde
    Sessiz bir şehrin uyuyan karanlığı
    Farkında bile değil korkuların
    Bir bebeğin feryadı duvarın ardında
    işte umudun uyuyan sesi
    Ve işte hayatın uyuyan rengi
    Gözler gördükçe kalpler çarptıkça
    Mutluluğu bile yeter o gül koktukça
    Doğmalı aşklar aşıklar sarılmalı
    Bir şiirin korkusuz dizelerinde
    Umutları zaman zaman
    Kaybederim aman aman
    Boşuna ağlamam bilesin
    Yalnız da değilim böyle her zaman.
    #2601764 (oyuna devam, 17.11.2007 23:08 ~ 23:10)
  3. (bkz: yalnızız)
    #2601775 (yasakani, 17.11.2007 23:10)
  4. (bkz: yalnız değiliz)
    #2601780 (fighteroflove, 17.11.2007 23:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalniz degilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz degilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz degilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalniz degilim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» slasher » somalili korsanlar » herbaryum » sari biber » ucu ortasi belli olmamak » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sorular » kufur icat etmek » seri eksi oy veren ibne » emel sayin in elleri » hot n cold » heart » fuat ercan » isvec kraliyet bilimler akademisi » hanzo » asirtma vur uzerimize gelmesin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kara gozlum » var misin yok musun » unutamam » saniser » zall a saygi duymak » hazreti muhammed » kediler neden balik sever » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » butun muhendisleri abazan diye fislemek » iktisat tarihi » vucut gelistirme » kaz dagi milli parki » sol frame e mode istekleri » guzelavrat otu » 4 un kurali » sahtiyan » vera » kemalizm dini » gitmek mi zor kalmak mi zor » aile bireylerinden gelen komik sms ler