yalniz degildim 

kapat
  1. kuzgun grubuna ait super bir sarki. Internette patlayan sarkilar grubuna kolayca girebilecek bir sarki. Buyrun bu da sozleri. Bas gitaristi olan yesim egitmende sirine gibi bir sey. Sarkiyada buradan ulasilabiliyor http://www.yarisfest.com/grup/goster/id/72

Yalanlar içinde kaybolmuş, yolumu bulamazken
    Işığımdın yol gösteren, beni umuda sürükleyen
    Herşey bitti derken sen tuttun elimden
    Hiçliğe mahkumum derken, dünyayı bana veren
    Arkandan seslenmek çok zor, hayatım lütfen lütfen dur
    Arkandan seslenmek çok zor, sevgilim gitme dur
    Yalnız değildim senleydim, herşeyin en başında
    Gözyaşıma dokundum, bulduğum sendin orda

Yalnız değildim senleydim, hayatın ortasında
    inandığım güvendiğim bir tek sen kaldın bana
    Hayatım durdu sanki, bakarken ardından
    Zaman bile akmadı, inanmalı yokluğuna
    Yalnız değildim senleydim, herşeyin en başında
    Gözyaşıma dokundum, bulduğum sendin orda
    Yalnız değildim senleydim, hayatın ortasında
    inandığım güvendiğim bir tek sen kaldın bana
    #3288501 (hayvanadam, 18.04.2008 23:17)
  2. http://www.yarisfest.com/grup/goster/id/72 adresinde emin adimlarla zirveye dogru cikmaya devam eden sarki. An itibariyle sekizinci durumda.
    #3310271 (hayvanadam, 23.04.2008 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

yalniz degildim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yalniz degildim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz degildim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aldatilmak » sap olmaya devam edeceklere ogutler » blau operasyonu » harry potter » fizikalibilitesice » ty lee » sozlerimi geri alamam » hope » etriye » materyalizm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games