yalniz da ayaga kalkabilirim 

kapat
  1. insanın içini titreten cem adrian parçası.

sözleri ise;

sevmek eski bir yolcu,
    artık geri dönmeyecek...
    ayrılık bir şarkı,
    hiç dinlenmeyecek...

aşk eski bir palavra!
    artık burdan geçmeyecek...
    inanmak bir yol,
    kimse yürümeyecek...

hayır, istemem bir başkasını!
    yalnız da ayağa kalkabilirim...
    hayır, dokunma! bir başkasına,
    tutunmadan da ayağa kalkabilirim...
    #1680731 (yirtik don, 24.05.2007 13:40)
  2. türk erkeğinin konuşsa penisinin söyleyeceği muhtemel cümledir ayrıca.
    #1681404 (orn wan kenobi, 24.05.2007 16:53)
  3. birkaç gündür sürekli dinlediğim ve bana yalnız olmadıgımı hissettiren nadir parçalardan.
    #2293802 (nektar, 10.09.2007 16:51)
  4. çok harika bir sesten manalı sözler bütünü.

video zımbırtısı:

http://uk.youtube.com/watch?v=XmA8hxtajks +
    #2478189 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 16.10.2007 21:47)
  5. bu sarkıya en güzel yorumu yine kendisi yapmıstır. onun üstüne de daha söylenecek söz yoktur. kabuklardan sızan göz yaslarıyla eslik edilir.
    hayır, dokunma!

"
    askmis hic olmayan bir tanriya inanmak
    anlamı olmayan kelimelermiş dualarımız
    elini kesip bacağındaki acıyı unutabilir misin ?
    yüzüme yapışmış bu yalanın izlerini hangi makyajla kapatabilirsin?
    bana artik inanmadigim bir gunesi dogurabilir misin?
    ..
    ben kaybettigin sesim
    oldurdugun melek
    ben o yum
    içindeki en büyük kayıp
    kalbindeki siyah iz
    yüzündeki sessizlik
    sukunetle gömdüğün
    metanetle başında beklediğin
    ben artık;
    varım yok oluşundan doğan
    insan dilindeki
    "
    #2968066 (corpsebride, 07.02.2008 23:11)
  6. yeni cekilen klibi icin;

http://www.youtube.com/watch?v=EGlBhr-oWW0 +

klipte yazıların akıp gittigi kısımda ki cem adrian'ın yüzü her seyi anlatır aslında. caresizliği, yıkılmıslıgı, umudu belki biraz...
    kedi yavrusudur...
    #2968086 (corpsebride, 07.02.2008 23:14 ~ 23:27)
  7. klibi izledikten sonra bittigi anda ekrana çok fazla yaklastıgını farkettiren.

hayır dokunma derken titredigini hissettiren bir baska sarkı daha dinlemedim ben.

ayrıca acının zirvesini yasamadan edilmeyecek cümledir bu.
    yalniz da ayaga kalkabilirim

en dibe vurmak gerekir, en dibe. her çıkmaya calıstıgında bir adım yukarı çıktıgında yeniden bir şeylerin seni dibe çekmesi lazım. en kötüyü yasaman gerekir. kaybedemem dedigin herkesi olmasada en önemlileri kaybetmen gerekir. nefes alamıyorum diye bagırman gerekir. kaybettim ben diye edip basını egdikten sonra, senden öte bir sen yarattıgında, kimseye artık ihtiyacın olmaz ki artık. kalkarken ise artık kimseye ihtiyacın yok ve yasadıklara bakınca insan bir baskasını istemiyor işte. yalnız da kalkabiliyorsun. bak aynaya kalkıyorsun sen de.

elim kesiliyor, bazen yüzüm ama canımdaki acıyı unutturmuyor hiç biri.

anlamı olmayan kelimelerle ve anlamsız o kadar çok dua ediyorum ki, sadece inanmak için.
    #2973445 (tatlı su levregi, 08.02.2008 21:23)
  8. hayatımda dinlediğim en güzel şarkı galiba.
    hüngür hüngür ağlamak isteği uyandırıyor insanda.
    #3025259 (mitheithel, 18.02.2008 18:12)
  9. büyüdükçe anlamlaşan şarkı.ya da yaşadıkça mı demeliydim ikisi arasında gidip geliyorum sürekli. yalnızız hepimiz yüzüme çarpan tek gerçek bu hep gecelerde. neyse sağlık olsun. yalnız da ayağa kalkabilirim.
    #3806409 (bilmemsufeleginbendenesivar, 12.08.2008 11:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalniz da ayaga kalkabilirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz da ayaga kalkabilirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz da ayaga kalkabilirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalniz da ayaga kalkabilirim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» baybars » kediler neden balik sever » mahler senfoni no 2 » aslinda her basligin anket degeri tasimasi » icdas » desiderato » kopush fm » delikanlimuhendis » halusinasyon » yemekteyiz nika » stt » vize haftasi » metriks » alevi davasinda aslan kesilen ateist » toygar isikli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » urk » motherload » mozole mirach » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » actigi basligi unutan yazar » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » beyoglu asigi » mahmi » cicek acan kaktus » orospu cocugu abdullah ocalan » nev york nev york seni yenecem laaaa » tasak gecmek » elveda rumeli » opel astra cabrio » in the end » kakule » olmeden onceki son sozler » erbakan yapinca gerici baykal yapinca siyaset » ayici baryam » i love you phillip morris