yalniz benim icin bak sirin sirin 

kapat
  1. sirin askıyla yanan ergen sirinin aşkı için yaptıgı beste!
    #3646658 (mürekkep, 10.07.2008 16:13)
  2. (bkz: seni ben gargamelin olsun diye mi sevdim)

(bkz: kim şirinlediyse seni ona git)
    #3652008 (serbest radikal, 11.07.2008 21:07)
  3. şirinlerin gey olmaması halinde ancak şirineye söyleyebilecekleri sözdür.
    şirine ise bu sözü ortalığa söylese bile taliplisi çok olacaktır.
    #3652052 (colpa, 11.07.2008 21:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalniz benim icin bak sirin sirin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz benim icin bak sirin sirin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz benim icin bak sirin sirin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalniz benim icin bak sirin sirin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» asiti kacmis kola » icdas » flirtable » zaman » basbaydar shopping center » denize giden atlilar » alain de botton » happy christmas » kevin corchiani » geri donmesi beklenen eski sevgili » kediler neden balik sever » sonsuza kadar sevmek » sporx » destina » siyah percemlerin gonca yuzlerin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » ayrilik sonrasi esya krizi » yavuzturk » eski sevgilinin nikahini kiymak » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » pkk yi acikca destekleyip inkar etmek » ayse tuter » erkek korkulari » lowepro » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » seyh riza » bir tikky nin intihar mektubu » child » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » heart » templar » allegori » 4 8 15 16 23 42 » erken yasta olgunlasmak » let s pogo