yalniz basina konsere gitmek 

kapat
  1. müzik zevkine ortak arkadaş olmaması, beraber gideceğiniz şahsın gelememesi gibi durumlarda ortaya çıkan bir sosyal faaliyet olarak; insanın müzisyenlerle bütünleşmesi sonucunu doğuran alternatif hareket.
    #353411 (steve, 17.06.2006 17:14)
  2. kız arkadas ile gidilecektir konsere, son anda karar değiştirir, "ben gelemeyeceğim * *", der.
    işte o zaman yalniz basina konsere gitmek zorunda kalır insan.
    konserde sevgilinin ince beline sarılmak yerine, hayallere sarılır insan.

alakalı olarak
    (bkz: ayrılmam)
    #353423 (can, 17.06.2006 17:18)
  3. Belkide yalnız dönmemenize neden olacak hadisedir.
    #353427 (eurasia, 17.06.2006 17:18)
  4. ön sıralara geçilip rahatça bir konser arkadasi edilinebilir hadise. ön sıradaki kızlar bu iş için daha müsaittir. tecrübeyle sabittir.

(bkz: hey gidi gençlik)
    #353434 (sülfeddin pulman, 17.06.2006 17:20)
  5. eğer bir metal konseri ise, en öne geçip tüm konser süresince spin headbang yapmak farzdır.sonra o kafayla eve yalnız dönme sorunu ortaya çıkar...
    #554220 (angelripper, 18.08.2006 17:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalniz basina konsere gitmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalniz basina konsere gitmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz basina konsere gitmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalniz basina konsere gitmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yalniz basina konsere gitmek » ingiliz istihbarat orgutleri » yerli erotik dizi ismi onerileri » nefret edilen cumleler » alucard » var misin yok musun adriana lima » bok cuvalim » bairam hoshtempo » fikir » altin aramak » kemalizm » kanye west » dogum gunun kutlu olsun » ben simdi n abicam » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » pervane » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » turk kizlari » baslik acip ayar verdim abi » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » dunyada en guzel bas kurt basidir » agiotage » caylak olunca kendini entry takibe veren gammaz » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari » akbank » kendi cizdigi karikaturdeki figure 31 cekmek » umugumuzu siktirmam deyip sonra da imf le anlasmak » idf » buyumek » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » erkan ocakli » nika hatipli » anthony kiedis » sozlukle ilgili istekler » birinci viteste giderken motor sesi cikarmak » bana yalan soylediler » sporx