yalniz balayi 

1. mehmet arif derbend'in altıkırkbeş yayınlarından çıkmış kitabı. farklı kapağıyla da dikkat çekmişti..
    #1554271 (nikim yok benim, 22.04.2007 15:47)
  2. türkiye'deki (sanırım) ilk kitap müziği albümü içeren eser. şarkı seçimi, Free'den abc'ye; 10 cc'den thin lizzy'e, deep purple'a değişiyordu. mehmet arif derbend'in "üç beş çapulcu" ile bir araya gelip yayınlanan eserinden her okuyucu kendine has tadlar ve ortaklıklar hissederek zevk alabilir. pink floyd'la ilk tanışma, sovyetler, darbeler, avrupai türkiye, büyük kayıplar...

tekrar okumak gerekiyormuş. neden olmasın?..
    #1593233 (bl, 01.05.2007 04:13)

© 2008 - uludağ sözlük

yalniz balayi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yalniz balayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalniz balayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» guiza nin kes olusu » milliyetci hareket partisi » prezantabl » yatmadan once sacmalamak » ime udoka » istiklal marsinin isliklanmasi » giulietta masina » maksat ayagin alissin abla » kotu soz sahibinindir » isvicreli bilim adamlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games