yalnis anlama lan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalnis
  2. nuit ve yalnis in evlenmesi
  3. yalnis ve nuit in evlenmesi
  4. yanlis yerine yalnis yazmak
  5. yanlis ve yalnis arasindaki fark
  6. 14 haziran 2008 nuit yalnis nikahi sonrasi zirvesi
  7. anlama
  8. yanlis anlama
  9. anlama ozurlu
  10. beni anlama

© 2008 - uludağ sözlük

yalnis anlama lan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalnis anlama lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalnis anlama lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konya dan hindistan dan » ahmet necdet sezer » the doors cafe » turkiye » tayyip erdogan in ataturk u her firsatta ovmesi » ucuzlere verilebilecek isimler » apostasy » yedinci cadde » nick alti entry yazicisi » sehitlerin yattiklari yerde memnun olmamasi » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » kadir misiroglu » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » yaprak dokumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » give a fuck » sozlukteki otlar boklar » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » bende de 5 as var » sozlukteki orta dunyalilar » ozgurcan ozcan » kari isterem » vudu » sembiyoz » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » lord esseinski » goztepe » eritrofobi » herkes kendinde olmayani ister » le porta