yallah tazyik 

kapat
  1. bir dethkrüsh şarkısı...

dethkrush - yallah tazyik

anasınıavradınısktiğiminposerlarıallahağzınızasıçsın
    buffalolar barbourlar teker teker
    alayınızın makatına enfiye edildiler
    şimdi buradan dinleyin beni
    duyuyo musunuz lan ibneler ( burada geçiş var )
    yallah tazyik
    anasını avradını sktiğimin poserları
    aklınızın son hücresine kadar düşündüğünüz her şey karı
    alayınız şerefsizsiniz
    öl

( söz: head , müzik/düzensizleştirme: farewell )
    #599309 (chazsmyr dhuunyl, 02.09.2006 01:07)
  2. (bkz: haydi bastır)
    #964017 (pilotmont, 07.12.2006 17:50)
  3. gidene söylenen hafif argo bir söz.

+ ben gidiyorum sonra görüşürüz
    - yallah tazyik...

+ seni terkediyorum kamil
    - yallah tazyik...

ayardan sonra, ayara gelen yazara söylenebilecek ve bkz. link verilebilecek söz.
    #3884221 (OnurKul, 28.08.2008 21:09)

© 2008 - uludağ sözlük

yallah tazyik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yallah tazyik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yallah tazyik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biliyor musun kontorum hic bitmiyor » kiz ogrencilere yemek goturen erkek ogrenci » rock muzikte 27 yas laneti » alarmli vibrator » ponyo » feda olsun » bakkaldan orgazm sigarasi istemek » erkeklerin tayt giymesi » konusurken nefesi kesilen insan » cassio lincoln nonda kewell baros dortlusu » msn namustur » osmaniye nin surekli sehit vermesi » kurtleri sevmeyen turkler » komedi dukkani na gulen zihniyet » karin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » shine on » hasankeyf » madem ki universitelisin istemeden vermelisin » ders calismasi gerekirken sozlukte takilan aygir » siberian divide » hayata dair ic burkan detaylar » dilber hala » julius aghahowa » salcali ekmek » birinci batarya » brekisefal » dokuz aylik » mandalina » kiz istemeye kerhane tatlisiyla giden erkek » gemicik