yalinlik 

kapat
  1. 3. nesil güzel nickli bir yazar. son entry'sini 10 ay önce girmiş. olmaz.
    #2391300 (kasgarli tost, 27.09.2007 23:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalinlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalinlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalinlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalinlik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » kiz arkadasiyla konusan erkege pandik atmak » el camino de los ingleses » surucu kursu » kurt cobain silahi » eski sevgililerle simit oynamak » sevilay yukselir » hayat sen ne cabuk harcadin beni » call me » gele atmak » baslik yok » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » sut ile sigara icmek » karman corman » bir fuck buddy im bile yok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mintax » dalli gullu » sen kim oluyorsun da cupra yapiyorsun » eurimages » kuru laf » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » hayretsin » roberto carlos » the notebook » hepimiz goril gibi killiyiz » sagat » o ne ola ki » gecmeyen hickirik » adidas » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet