yalin mtv ye cikmis amanin 

kapat
  1. gazete okurken , " bari bir müzik kanalı da açayım da evim şenleniversin "diyen uuserın yalin ın sesini duymasıyla, kendinden "powerturk u mu açtım acaba" diye şüphe etmesi sonucu kurdugu unlem cümlesidir. sonra yazar gazeteyi bırakıp klibi incelmeye başlar. yalın "keşkeeeeeeeee" diye sırıtarak şarkısını söylemektedir. bunu gören yazarın , "aman be çıka çıka yalın çıkmış , bizi de bu mu temsil edecek !! " deyip , kanalı zaplaması muhtemeldir.
    #777263 (meyve, 26.10.2006 18:59)
  2. yayın yapılan kanalın mtv türkiye olmasından dolayı pek bir önemi olmayan hadise. yoksa o yalın'ı o mtv'ye bok çıkarırlardı.
    #777275 (6.4.r.1.$.h, 26.10.2006 19:02)
  3. (bkz: yalın powertürk e çıkmış aman allah)*
    #777302 (kisil, 26.10.2006 19:08)
  4. kiniyorum kendisini, mtv gibi bir kanala ciktigi icin.*
    buna sevinen ya da mtv gibi bir kanal onu zor cikarirdi diyenleri kiniyorum esasen.
    ben tenezzül edip izlemiyorum o kanali.

ulan mtv kim?
    #777311 (süpürgesiz cadi, 26.10.2006 19:10 ~ 19:13)
  5. yaklaşık olarak dört kez söyletmiştir yalın bunu insanlara. kimsenin, türkiyede en iyi olarak kabul edilenin bile söyletemediği şeydir.

ha mtv ney mi? mtv, dünyada müzik kanalı denince gösterilen ve her yıl milyar dolarlar harcayan kuruluştur.
    #1982362 (kasgarli tost, 22.07.2007 01:38 ~ 12.08.2007 15:27)

© 2008 - uludağ sözlük

yalin mtv ye cikmis amanin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalin mtv ye cikmis amanin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalin mtv ye cikmis amanin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 13 ekim 2008 » nefes nefese » moskova » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » iki sozluk yazarinin evlenmesi » 3harf sozluk » vice » tehlikeli saplanti » pinarwadi » tukurukus » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » telhiye » salvar » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sikisiki baba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rambo » correcto » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » fairson » 1000 entry » cherry garcia » zengin pici » dilencilik sektorunde son gelismeler ve bir ytl » insurgency » rs » bruksel » tuborg special » enerji cocuk » bu maceranin sonu uzayda biter » iyiler siyah giyer