yalin i sevmem ama olsun 

kapat
  1. yalin dinleyince antipati toplayacağını sanan bir takım bünyenin, bir yalın şarkısına yorumda bulunduktan sonraki cümlelerinden biri. genelde 'kendisini ve şarkılarını sevmesem de bu şarkısı güzelmiş lan' denilir.halbuki kimi kandırıyorsun arkadaşım.hı lavuk?
    #1978417 (kasgarli tost, 21.07.2007 13:37 ~ 12.08.2007 15:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalin i sevmem ama olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalin i sevmem ama olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalin i sevmem ama olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalin i sevmem ama olsun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» telsim tribunu » atletini donunun icine koyan insan » 15 kasim 2008 fenerbahce ankaraspor maci » hepimiz goril gibi killiyiz » erciyes » deniz yilmaz » sitelerde ki hakkimda kisimlari » dresden bombardimani » carsi » insan dusunen bir hayvandir » ss lazio » hayal kahramanim » sizleri tokatlarsam beni daha da seversiniz » ferhat goter » gay ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » no tusu » fanatik futbol taraftari olmak » futbola siyaseti karistirmak » yilbasi turist minciklama festivali » hanimaga » schweppes indian tonic water » idmanli » mutluluk » avignon tiyatro festivali » barack obama nin turkler hakkinda dusundukleri » erdal celik » ses cikarma » ucasi gelen yazar » inam » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak