yalikavak 

kapat
  1. bodurma yaklasık 20 dk mesafede bulunan sahil köyü.club flipper,unlu baskan ali senin fenerbahce bayraklı şatovari evi burdadır.
    #315721 (jagatai, 04.06.2006 19:13)
  2. yalıkavak ın merkezi çok şirin, sakin ve bozulmamıştır. denizi ise ortakent, gümbet ve türkbükü nden daha güzel değildir, yosunludur, hafif bulanıktır..
    #315743 (lazy pigeon, 04.06.2006 19:16)
  3. gundogan-ortakent-gumusluk üçgeni arasında yer alan bodrum yarımadasındaki en büyük yerleşim yerlerinden biridir. yel değirmenleri ve balık restorantları ile meşhurdur.
    #652733 (alas, 21.09.2006 02:52 ~ 03:03)
  4. ali şen'in çiftliğinin kokusunun buram buram yayıldığı beldedir bodrum'da. koku mu? ne kokusu yahu?
    #1641192 (beholderr, 14.05.2007 02:14)
  5. ali şen in iki evi ve meşhur jetskileri burdadır. evlerden biri sarı lacivert boyalı yalıkavak ın girişine olan şatoya benzer çiftlik evidir. diğer tilkicik koyunun en güzel yerinde değeri milyon dolarlar eden yalısıdır. önünde her daim yatlar ve bir kaç jetski bulunur. yüzerek girme girişiminde bulunursanız dikkat edin güvenlikler tekrar denize atabilirler sizi.
    #3830797 (BodrumTorbası, 17.08.2008 17:06)
  6. iki adımda bir balık restoranları bulunan bodrum beldesi.
    #3926665 (Kajmer, 06.09.2008 22:10)
  7. Akşamları esintili geçen, bodrum'a yarım saat uzaklıktaki şirin belde.
    #4072742 (missSunshine, 11.10.2008 02:30 ~ 02:40)
  8. yalıkavak bodrum yarımadasının kuzey kısmında yer almasından mütevellit, torba, gündoğan ve gümü$lük gibi serindir. kuzeyden alır rüzgarı. ayrıca bodrum'un turgutreis'ten sonraki ikinci büyük belediyesidir. belediye ba$kanı halil birahim yazgan'dı yanlı$ hatırlamıyorsam. küçükkene köfteciye giderdik. yalı köftecisi vadı. yalıkavak çar$ısınına girer girmez. ha bir de me$hur çimentepe var. var oğlu var.
    #4072800 (BodrumTorbası, 11.10.2008 02:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalikavak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalikavak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalikavak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalikavak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » caba uzerine » bu hesap sorulacak » hayalbaz » taso » sevgilinin olmesi » sevisenturk » alternatif evlenme teklifleri » hamam bocegi » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar » uludag sozluk te oylama rezaleti » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » soktum girdi » ben sanderson » beni unutma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cocukken yapilan salakliklar » 4 nesil silik » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » zeynep binti cahs » ucuz » ikindi » bilkent sarisi » abaza » mininova » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » mustafa rakim efendi » isci yuruyor bastan » ergenekon orgutunun lideri » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » terry grandchester