yalcin yildiz 

kapat
  1. kurtlar vadisi pusu adlı dizide başrol oyuncularından biri. patronu davut tataroğlunu iskender büyük e sattı ve esas oğlan polat alemdar a kazık attı. ölümü yakındır ve yalcin bulut un elinden olacaktır.
    #3350691 (seri arti oy veren insan, 03.05.2008 03:29 ~ 03:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalcin yildiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalcin yildiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalcin yildiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalcin yildiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ruyalardaki kadar gercek insan » narsizm » varsani » tumay » meds » tuvalette uyusmus bacakla oynamak » gabry ponte » oas » elma sekerim » bafilesmek » askin baslamadan bitmesi » harbi » kurdistan universitesi » 4 nesil silik » sanri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » durduk yere pasta kesmek » gadjo » iddaa » kurt cobain olunce bizde olmus sayildik » terminator the sarah connor chronicles » nur cintay akoz » hyundai getz » kriz miriz bahane gider kismak sahane » melankolik sozluk sairinin gotunu tokatlamak » doktrin » box to box » marc jacobs » transfontanel » ben bu yaziyi sana yazdim