yalcin olmez 

kapat
  1. Su an bursa kız anadolu lisesinde gorevini yapmakta olan tarih ogretmeni. Tarih degil de tarih dersi verir hayatınızda kullanacagınız. Gercekleri yazan tarihi kavramamızı saglamıstır.
    #1690632 (Soulmate, 26.05.2007 22:25 ~ 27.05.2007 15:26)
  2. lise yıllarim da tarih dersimize gelirdi. hayatım da gördüğüm en mükemmel öğretmen ilk defa hele hele ezberi hic sevmeme rağmen bana o dersi o kadar cok sevdirttirmiştir ki 5 gelmisti. gecen egitim yılı uludağ üni. teknik bilimler tarih derslerine geliyordu. herhal de ataması oldu göremiyorum onu sözlükte yazmasını cok isterdim. lise yılların da derdim ki türkiyen in basına boyle biri gerekir derdim.
    #2598107 (WildKid, 16.11.2007 20:39)
  3. lise yıılarımda tarih dersime giren hocam üniversite'de karşıma çıktı. uludağ üniversitesi'nde tarih dersleri vermektedir. gündemi çok iyi derste araya sokup bizi aydınlatır. bir çok sürgün yemiştir. son durağı uludağ üniversitesi olasıdır. *
    #3077814 (RockBursa, 01.03.2008 02:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalcin olmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalcin olmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalcin olmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalcin olmez. Copyright of the articles are belong to their authors.

» biyopolitika » film yerine altyazi indirmek » ersun yanal » love is wicked » bafilemeden dusunun » issiz adam » zookeeper » okan bayulgen » baslik yok » sozluk yazarlarinin itiraflari » kusurat » perde tutturgaci » turk modernlesmesi » sokakta dondurma yalayan afet » kiz ile ilk bulusmada kafa tokusturan ulkucu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » profit maximization » terminator the sarah connor chronicles » turbo » zevzek forum » ayrilik kolay mi » turk dusunce hayatinin recep ivedik i » yaziyorum oyleyse varim » kimse bilmez » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » vicky cristina barcelona » yapilmis en buyuk aptallik » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » ahmet karneci » crypto » sahibini belli eden basliklar