yalcin nereye kosuyor 

kapat
  1. banker yalcin in cayciliktan bankerlige terfisini anlatan emin colasan kitabi.
    #1502984 (bilmem, 07.04.2007 20:10)
  2. yalçın adlı gencin hayatını konu alan ve dönemin şartlarını eleştiren, yalcin i kim kurtaracak tan önce okunması gereken kitap.
    #1509435 (headacheda, 09.04.2007 17:44)
  3. emin colasan'ın iki kitaplık serisinin ilk kitabıdır. yalcin dogan adlı gencin nasıl bir anda zengin olup ardından tepetaklak aşağı yuvarlanmasını ve hapse düşmesini anlatır. ona en çok koyan, iyi gününde yanında olan dostlarının kötü gününde nasıl onu yalnız bıraktıklarıdır.
    #1509451 (kasimpasa canavari, 09.04.2007 17:46)
  4. banker skandalinin perde arkasi adlı kitabından sonra emin colasan'a yalcin dogan adlı bir gençten bir mektup gelir:

yalçın doğan, çaycılıktan bankerliiğe oradan da hapishaneye düşmüş, ilginç bir hayat hikayesi olan gencecik bir adam.

mektuplarında ''abi benim hayatım roman olur be!'' dediği emin colasan onunla gerek hapishanede konuşarak, gerek mektuplaşarak bu kitabı yazmaya karar veriyor:
    yalcin nereye kosuyor?

ve bizim minik kuş emin, bu kitaptan kazandığı parayı da kardeş payı yaparak, yalcin dogan ile paylaşıyor.
    #2304610 (kaytan biyikli dilber, 12.09.2007 17:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalcin nereye kosuyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalcin nereye kosuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalcin nereye kosuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalcin nereye kosuyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tikky » baris manco » yilanlarin ocu » satisfaction » fenerbahce sukru saracoglu stadi » hayat sen ne cabuk harcadin beni » scottie pippen » recep tayyip erdogan in sertlesmesi » umit sayin » okuz ruh » hastasi olunan seyler » edward norton » cocuklar » fenerliyim ama tedavi goruyorum » eurimages » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asiri makyaj yapan kadin » tombul ile tombis arasindaki farklar » harlem de i hate niggas tabelasiyla dolasmak » arabadaki vites koluna oturan bayan » bado » sporcu sortunun gecirdigi evrim » taso » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » electric blue » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » garabet » issiz adam » sohodo » balik burcu erkegi » yemekteyiz hasan