yalcin mentes haric 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalcin mentes
  2. mentes
  3. murat mentes
  4. mentes i tanitma ve yasatma dernegi
  5. haric
  6. ben haric
  7. kafa haric 16 bar
  8. kafa haric
  9. istisnalar haric
  10. yazi haric

© 2008 - uludağ sözlük

yalcin mentes haric başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalcin mentes haric ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalcin mentes haric nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en mand kommer hjem » kitabevi » rusya borsasi » amcaoglunun yeri » ahmet hakan coskun » rtuk » sol frame in ebesine atlayan sevgili » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » skillet » konstruktor ressam » norotransmiter » facebook u olan uuserlar » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi » kurtler » whiskey in the jar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sharon isbin » askim coraplarin da islandi mi » ozgu namal » somatopaknozi » nerede kalmistik » tatar atlilari beni hep korkutmustur » spatyum » lavinya » sampiyonlugunu ilan etmek » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » eczane kokulu idrar » prozopagnozi » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » cem ozer » uludag sozlukteki siki kufur sansuru