yalcin kucuk vs masa 

kapat
  1. yalçın küçük'ün k.o yapacağı karşılaşmadır. masa yalçın küçük'ten ardısıra tokatlar yemektedir.
    #3714488 (Unay, 24.07.2008 18:46)
  2. yalçın küçük vs irlanda masasi.
    #3714500 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 24.07.2008 18:49)

© 2008 - uludağ sözlük

yalcin kucuk vs masa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalcin kucuk vs masa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalcin kucuk vs masa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» utanc » heroes » abla kardes diyaloglari » eti cicibebe » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » aydogan babaoglu » prag » alpaslan dikmen » othello » sagcilari taniyinca solcu olmak » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » cez basketball nymburk » bc brno » victoria » dilber kocarslanli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » es eksi iki » aglarken gulebilmek » kingda ka » suni cim » somatik sanri » appetite for destruction » puerperal psikozu » papagan » ats iki » verememe sendromu » what is your problem 2 » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » sedatifler » skillet