yalcin kucuk un herkesi yahudi ilan etmesi 

kapat
  1. yahudilere beslediği büyük kinden dolayı önüne gelenin yahudi, sabetayist olduğunu iddia etmesi durumu. bu amcaya göre tüm dünya yahudi. bunak herif.
    #3724474 (oneqeno, 26.07.2008 16:17)

© 2008 - uludağ sözlük

yalcin kucuk un herkesi yahudi ilan etmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalcin kucuk un herkesi yahudi ilan etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalcin kucuk un herkesi yahudi ilan etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 90 larin sonunda 2000 lerin basinda cocuk olmak » ramazan yesil » kahraman ve terorist arasindaki celiski » islam » annenin degerinin anlasildigi anlar » kartalspor » ipod dunyaya ipod herkese ipod » buyutulen nefretin eyleme donusmesi » yaran sarkilar » gelecegin bi yuzyil sonrasi » uefa kupasi » batak » hani benim receb im receb im » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » sampiyon olma olasiligi olan takimi tutmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » daniel miguel alves gomes » mahmut nedim hazar » floresans » facebook ortaklarinin ayrilmasi » ahmet yildiz olmedi » mercedes slk serisi » ahmet turk » mutfak robotu » tolga cevik » nikolay vasilyevic gogol » zenci nicki » atarax » kazan kazan » cesme turizm ve otelcilik yuksekokulu » i love you zico