yalcin kucuk tur ama mide bulandirir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalcin kucuk ama mide bulandirir
  2. yalcin kucuktur ama mide bulandirir
  3. sinek kucuktur ama mide bulandirir
  4. kucuk yalcin
  5. yalcin kucuk
  6. yalcin kucuk vs masa
  7. yalcin kucuk ve kirmizi fulari
  8. yalcin kucuk vs fikri akyuz
  9. aponun kankasi yalcin kucuk
  10. bir komedyen olarak yalcin kucuk

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalcin kucuk tur ama mide bulandirir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalcin kucuk tur ama mide bulandirir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalcin kucuk tur ama mide bulandirir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalcin kucuk tur ama mide bulandirir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kriz teget gecti » oktar babuna » amee » chp logosu desenli carsaflar » duende » kal vas flam » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » kendini bir bok sanan yazar » uyumak istememek » ben tovbemi geri aldim » uzun entrylerin okunmamasi » kizlarin kufur etmesi » rauf versan » oz kizina tecavuz eden baba » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arka sokaklar da gece gunduz calisan bir adanali » ilk basta » hat 4 » gkb marsi » okuz ruh » tata nano » ikea ya gitmek » ucasi gelen yazar » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » keep the faith » futbol sadece futbol degildir » yeni moda » dost sen mi geldin » football manager 2009 » metroda kitap okuyan artist