yalcin kayaliklardan akan su 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yuksek kayaliklardan denize atlamak
  2. akan
  3. akan kan
  4. akan yildiz
  5. huseyin akan
  6. murat akan
  7. mehmet akan
  8. ha bu akan dereler
  9. tarik akan
  10. hasan akan

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalcin kayaliklardan akan su başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalcin kayaliklardan akan su ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalcin kayaliklardan akan su nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalcin kayaliklardan akan su. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tijen par » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » film yerine altyazi indirmek » kufurlu entryden urken ana kuzusu yazar » jim sturgess » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » moderasyonun espri anlayisi » huri sapan » ozledim » insomnia » hasan vezir » sanri » erdal ozyagcilar » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » box to box » varsani » baska atesler » kurtlar vadisi unutulmaz sozler ve diyaloglar » kriz vurunca issiz kalmak » zor gunlerden geciyoruz » cakirpence » oas » jainizm » bilkent sarisi » kisisel illet » kriz teget gecti » harby » karsiya gecmek isteyen kalabaligi atesleyen kisi » enel hakk