yalcin ari 

kapat
  1. Haberx köşe yazarıdır.politik,iletişim tarzında yazılar yazar.yeni nesil yazarlardandır.aynı zamanda secim dönemlerinde partilerin siyasal iletişim çalışmaları kapsamında seçim analizleri yapmıştır.
    #3619207 (ben sarhos degilim, 04.07.2008 16:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yalcin ari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yalcin ari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yalcin ari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yalcin ari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» boyun fitigi olan birinin omuzunda aglamak » senior reklam yazari » mininova » hedge fonlar » oss 2007 » avsa » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » ulan okuz anadolulu » the way » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » eurovisin a ilahi ile katilmak » kablettarih » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » dua etmek » ses cikarma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kartalspor » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » fotokritik » crab dance » yenicag » dayakyersin » esfele safilin » kal vas flam » izmir ekonomi universitesi » minel » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » aq » pipi lakaplari » gece » lagim faresi